Hely képe

Metra Kft. - Öntözéstechnikai kis- és nagykereskedelem

Cím:
Leshegy Ipari Park, Leshegy u. 10. Szigetszentmiklós, 2310
Telefon:
+36 24 441 640
Email:
info@metra.hu
Web:
http://www.metra.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 16:30
Kedd:
08:00 - 16:30
Szerda:
08:00 - 16:30
Csütörtök
08:00 - 16:30
Péntek:
08:00 - 15:30
Szombat:
-
Vasárnap:
-

A Metra Kft 1989. óta foglalkozik gépipari termékek importjával és forgalmazásával, ezen belül több, mint 10 éve értékesít öntözéstechnikai és tápoldatozó eszközöket, berendezéseket és alkatrészeket.

A forgalmazott termékek egyik csoportja felöleli a zöldterületek – parkok, sportpályák, dísz-kertek és hobbykertek – automata öntözőberendezéseinek teljes körét (vezérlők, mágnes-szelepek, szórófejek, csepegtető gombák és csepegtető csövek) az amerikai Toro cég Irritrol márkanevű, 30 éve világszerte nagy sikerrel forgalmazott termékcsaládjával.
A termékek másik csoportját a kertészeti mikroöntözés (gyümölcsös ültetvények, szabadföldi, fóliasátras és üvegházi zöldség- és dísznövénytermesztés) valamennyi technológiájához szükséges világszínvonalú, víz- és energiatakarékos, nagy megbízhatóságú amerikai és izraeli megoldások képezik. Egy évtized óta kiemelkedő szerepet játszanak a hazai termesztésben a Toro AquaTraXX csepegtetőszalagja, a John Deere Water (korábban Plastro) és Netafim csepegtető csövei, csepegtető gombái, párásítói és mikroszórófejei.
Az öntözőrendszerek teljességét az amerikai Mazzei és a francia Dosatron tápoldatozói, az olasz Irritec szerelvényei és szűrői, valamint a török PM Group mezőgazdasági öntöző tömlői biztosítják.
A Metra Kft. forgalmát tekintve az egyik hazai piacvezető a zöldterület- és kertészeti mikro-öntözőrendszerek terén, alvállalkozóival a tervezést, kivitelezést és karbantartást is magában foglaló teljeskörű, minőségi megoldást nyújt a felszíni és felszín alatti vízpótlást, hűtést, párásítást, fagyvédelmet, automatizálást és tápoldatozást felhasználók számára.
Kiterjedt viszonteladói hálózatunk révén az általunk forgalmazott termékskála – a szigetszentmiklósi raktár- és értékesítési központ mellett – kertészeti- és gazdaboltokban, és termesztési integrátorokon keresztül országosan elérhető.

Cégünk vállal rendezvény keretében tájékoztató előadást az öntözéstechnika témájában az ország bármely pontján.

Szükség esetén helyszíni felméréssel segítjük partnereinket, hogy a megfelelő öntözést alkalmazzák, és a kivitelezési munkálatokban is segítséget nyújtunk.