Hely képe

Moson HR Munkaerőkölcsönző Iroda

Cím:
Rákóczi u. 1. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 30 252 1833
Web:
http://mhr.co.hu/

3-4 HÉT ALATT AKÁR 50 FŐT IS TUDUNK BIZTOSÍTANI.

GYORS MEGOLDÁS A NAGY LÉTSZÁMRA

CÉLKITŰZÉSÜNK

Hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkező elhivatott szakembereink együttes célja, hogy a termelő szektorban is fellépő és egyre égetőbb munkaerőhiányra gyors, de hosszú távú megoldást biztosítsanak.
Operatív és stratégiai humán erőforrás menedzsment szolgáltatásunkkal levesszük az Ön válláról a potenciális munkaerő felkutatásának, kiválasztásának, logisztikájának és elhelyezésének terheit. Meggyőződésünk, hogy a tartós siker záloga az, ha minden résztvevő fél elégedett az együttműködés során.

Munkánkat a 3W (Win-Win-Win) jegyében végezzük:

• Nyerjen az Ön vállalata:
Kiegyensúlyozott, folyamatos és zökkenőmentes ügymenet. A HR menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat mi végezzük el illetve a velejáró felelősség is ránk hárul. Ön ezzel rengeteg időt takarít meg.
• Nyerjen a munkavállaló:
Korrekt juttatások, színvonalas munkakörülmények, empatikus bánásmód, kulturált szálláshely és utaztatás.
• Nyerjen a MHR:
gyümölcsöző munkakapcsolat, fejlődő szolgáltatások.

MIÉRT A MOSON HR KFT?

• Cégcsoportunk 2010-ben kezdte meg működését a munkaerő-kölcsönzés terén.
• A Moson HR Kft. 2015-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.
• Cégünk stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, magas színvonalú szolgáltatást nyújt.
• Fiatalos és lendületes csapatunk gyorsan és hatékonyan reagál a partnerei által támasztott kihívásokra.
• Munkatársaink szakmailag képzettek, megoldás centrikusak és empatikusak.
• Kollégáink a munkavégzés helyszínén biztosítják a munkavállalókkal kapcsolatos ügyek proaktív és gördülékeny intézést.
• Garantálni tudjuk a folyamatos munkaerő ellátást, betegség vagy egyéb okokból történő kiesés esetén.

UKRÁN MUNKAERŐ BEVEZETÉSE A MAGYAR PIACRA

A mozgósítható és magas hozzáadott értékekkel rendelkező magyar munkaerő kimerülőben van, ezért szükségessé vált a külföldi munkaerőpiacok feltérképezése. Körültekintő elemzés eredményeképpen esett a választás Ukrajnára. Felkészült kollégáink Ukrajnában végzik a toborzást és a kiválasztást. Az alkalmasnak ítélt jelöltek számára elindítjuk a munkavállalói vízum igénylést, az ügyintézés átfutása átlagosan 2-3 hetet vesz igénybe. Egy 100 főre vonatkozó szerződéses megbízást, az igények felmérésétől a munkába állásig 2-3 hónap alatt szervezünk meg. Cégünk 2017 augusztusa óta már több, mint 350 ukrán anyanyelvű munkavállalót kölcsönzött ki partnereinek.

SEGÍTJÜK A MUNKAVÁLLALÓK BEILLESZKEDÉSÉT

Oktatási anyag lefordításában és tanításában is segítséget tudunk nyújtani. Napi munkavégzésben bizonyos létszám felett kétnyelvű munkaerőt biztosítunk, akik segítik a mindennapi problémák megoldását. A személyszállítást és a szállásoltatást is cégünk végzi, így az utazást nem kell megfinanszírozniuk a gyakran rossz anyagi körülmények között élő jelentkezőknek. Ukrán nyelvű tájékoztatókkal segítjük a munkavállalókat a mindennapi élethez szükséges információkkal (boltok, bank, bankautomata, orvos, kórház, közlekedés, stb.) Bankokkal és háziorvosokkal kapcsolatot építettünk ki, hogy rugalmasan tudják kezelni EU-n kívüli és idegen ajkú munkavállalóinkat. Nagy figyelmet fordítunk a munkaerő kiválasztására. Fontos számunkra mind a munkavállalóink, mind a partnereink elégedettsége, ezért a lehető legrövidebb határidőn belül, minőségi színvonalon igyekszünk az elvárásokat teljesíteni.