Hely képe

NETTKŐ Kőfaragó, Építőipari és Kereskedelmi Kft. - Gránit, mészkő, márvány

Cím:
Külső Bécsi út 22. Solymár, 2083
Telefon:
+36 26 560 620; +36 30 929 1262
Email:
solymar@nettko.hu
Web:
https://nettko.hu/

Megtanultuk, hogyan nyújtsunk rendkívüli élményeket. Engedje meg, hogy megvalósítsuk álmait és a legszebb kőburkolattal szépítsük otthonát.

A Nettkő Kft. már több mint 50 év szakmai tapasztalatával nyújt minőségi szolgáltatást egyedi kő termékek gyártásában, forgalmazásában és építőipari kivitelezésében.

Egyre bővülő szolgáltatásunk, az elért eredmények, ügyfelek bizalma és elégedettsége segített hozzá, hogy előkelő helyen legyünk jelen a magyarországi kőipari vállalkozások között. Filozófiánk mindig az ügyfelünk meghallgatása és megértése, ezért kiváló, magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.

A kezdetektől arra összpontosítunk, hogy csak a legkiválóbb minőségi anyagokat nyújtsuk a lehető legjobb kivitelezéssel és legmagasabb ügyfélszolgálati szinttel. Így kívánjuk biztosítani a legteljesebb vevői elégedettséget az építtetők, építők, építészek, tervezők, lakástulajdonosok és vállalatok számára helyi és országos szinten.

Kőbánya partnerségek révén képesek vagyunk magas színvonalú termékminőség-biztosításra és mint közvetlen importőr és forgalmazó a világ különböző tájairól tudunk minőségi választékot biztosítani természetes kövekből Ügyfeleink részére.

Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk és Magyarország egyik legjobban felszerelt kőüzemével rendelkezünk, ezért kiváló termékeket, minőséget és időben történő telepítést biztosítunk Megrendelőinknek rendkívül versenyképes áron.

Büszkék vagyunk arra, hogy mindig a legkiválóbb minőséget adjuk Megrendelőink számára.

Megtanultuk, hogyan nyújtsunk rendkívüli élményeket. Engedje meg, hogy megvalósítsuk álmait és a legszebb kőburkolattal szépítsük otthonát.

Szolgáltatásaink

Egyedi kőtermékek gyártása

Solymári telephelyünkön Magyarország egyik legjobban felszerelt kőmegmunkáló üzemével rendelkezünk. Önnek csak megálmodnia kell, mi megvalósítjuk.

Helyszíni felmérés

A szakszerű felmérés a pontos gyártás és beépítés előfeltétele, ezért célszerű szakembert igénybe venni.

Kivitelezés

Bízza ránk a kivitelezési munkát, hogy az már elsőre véglegesen elkészüljön. Munkatársaink nagy tapasztalattal,  korszerű gépekkel rendelkező  szakemberek.

Kiszállítás

A nálunk vásárolt illetve gyártott termékeket kérésére a beépítési helyére szállítjuk.

Kőápolási termékek forgalmazása

Helytelen ápolásnál a kő gyorsan matt és előnytelen külsejű lesz. Bemutatótermeinkben a legtöbb kőtípushoz megtalálja a megfelelő kőápolószert.

Egész kőtáblák értékesítése

Solymári telephelyünkön a természetes kövek széles választékával várjuk nagykereskedelmi Ügyfeleinket. Egész kőtáblák értékesítése, rendkívül kedvező áron.

Várjuk szeretettel bemutatótermünkben