Hely képe

Nifex Kft. - Fémmegmunkálás

Cím:
Szent László út 23/3. Vác, 2600
Telefon:
+36 27 305 736
Email:
nifex@nifex.hu
Web:
http://www.nifex.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
06:30 - 14:30
Kedd:
06:30 - 14:30
Szerda:
06:30 - 14:30
Csütörtök
06:30 - 14:30
Péntek:
06:30 - 14:30
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Lézervágás, Plazmavágás, Élhajlítás, Hengerítés, Hegesztés, Félkész-Kész Alkatrészek Gyártása, Minőséggel, Határidőre

Cégünk lassan 20 éve van jelen a fémipari alkatrészgyártás területén. Folyamatosan újabb és újabb kihívásokkal kellett szembenéznünk és a fennmaradásunk, sőt az évről évre történő fejlesztéseink nem jöhettek volna létre ha nem követjük az irányelvünket:

A Megrendelőink elégedettsége a mi biztonságunk.

A Nifex Kft.-nél sok éves tapasztalattal bírunk beszállítóként az ipar számos területén. Fém alkatrészeink, félkész, késztermékeink minősége kielégíti még az igen komoly elvárásokat támasztó vasúti alkatrészgyártás és egyéb más követelményeket is. A gyártói kapacitásunk kiterjed a bérdarabolástól (CNC lézer-plazma-láng) kezdődően az összeállításra előkészített félkész alkatrészeken át a komplex hegesztett, felületkezelt termékekig, valamint az általánosan használt rozsdamentes, szénacél és alumínium lemezekből saját raktárkészlettel rendelkezünk.

Ha Önöknek olyan gyártóra van szükségük akik korrekt áron, nyomon követhető, igazolható minőségben és pontos határidőre képes termékeket gyártani akkor kérem lépjenek kapcsolatba velünk.
Az üzleti kapcsolataink túlnyomó többsége sok éves múltra tekint vissza ami igazolja azt ami mindig is a célunk volt és lesz:

Az elégedett ügyfél a létező legjobb hosszú távú befektetés.

Tisztelettel:
Erdős Rudolf, Erdős Attila
Ügyvezető igazgatók, tulajdonosok