Hely képe

Rozs és Társa Kft.

Cím:
Alba Ipari Zóna, Babér u. 5. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 22 503 048
Email:
rozskft@rozskft.hu
Web:
http://www.rozskft.hu/

Minden ami: vas, acél, vasszerkezet gyártás, acélszerkezet gyártás, csarnok, acélcsarnok szerelés, könnyűszerkezet, könnyűszerkezetes csarnok, könnyűszerkezetes családi ház építés, acélszerkezetű családi ház, mezőgazdasági épület, terménytároló építés, terményszárító szerelés, lakatos, szerkezet lakatos, minősített hegesztő, rámpa rakodórámpa, lakossági kapu, szekcionált kapu, ipari kapu lemez szabás vágás feldolgozás, élhajlítás hengerítés, hegesztés.

1992-es megalakulásunk óta fő tevékenységünk az acélszerkezetes csarnokok kivitelezése generál- és alvállalkozásban egyaránt. Partnereinkkel hosszú évek óta fenntartott jó kapcsolataink teszik lehetővé, hogy az ország egész területén mind mennyiségileg, mind minőségileg Megrendelőink rendelkezésére álljunk. Szerelési kapacitásunk csarnokszerelés esetén gyakorlott szerelőinkel és alvállalkozókkal 80-100 főre is kibővülhet.

Az acélszerkezetű csarnokok szerelése során teljesen egyedi kivitelezésű munkákat is végzünk, de az:

· ASTRON

· BUTLER

· LINDAB

típusszerkezetű csarnokok kivitelezése alkotja fõ profilunkat.

Többféle burkolati rendszer szerelésében van gyakorlatunk a különféle Megrendelői igényeknek megfelelően:

· HOESCH

· KINGSPAN

· HAIRONVILLE

· LINDAB

· RUUKKI

· PFLAUM

· TRIMO

A burkolati rendszereket kiegészítve bevilágítók ( ACO, ESSMANN, SIH ) szerelését és ipari kapuk ( MEYER-TONDORF, NOMAFA, CRAWFORD-HAFA ) elhelyezését is vállaljuk.

2001 óta mezőgazdasági létesítmények kivitelezésében is részt veszünk, egészen a megtervezéstől, az alépítményi munkákon át, a teljes felépítmények és kiegészítő létesítmények elkészítéséig.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk a PETKUS típusú szárítórendszerek kivitelezésében, mely rendszert partnercégünk szállítja, és aki a lehetséges pályázatok elnyerésében is segítséget tud nyújtani.

Az ipari tevékenységek mellett a lakossági igényeknek is igyekszünk megfelelni kerítések, kapuk, lépcsõk, korlátok, nyílászárók gyártásával és elhelyezésével.

Bármilyen típusú kivitelezések alkalmával – a Megrendelők igénye szerint – a felhasznált anyagokról minőségtanúsítást is adunk ki.

Lakatosműhelyünk kapacitása lehetővé teszi épületszerkezetek gyártását, lakossági igények kielégítését, és nagymennyiségű lemezanyagok megmunkálását.

Az acéllemezek feldolgozásában társaságunk rendelkezik a következőkkel: hidraulikus lemezolló, hidraulikus élhajlító és hengerítő gép