Hely képe

Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt.

Cím:
Kistó u. 9. Veszprém, 8200
Telefon:
+36 88 508 062
Email:
sajt@pannontej.hu
Web:
https://savencia-fd.hu/

A Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. neve garanciát jelent a kiváló minőségre, a feldolgozott alapanyagokra, sajtokra és egyéb késztermékekre. Cégünk olyan közkedvelt piacvezető sajtmárkák gyártója, mint a Medve, a Tihany Válogatás, a Pannónia, vagy a Karaván.

A Savencia Fromage & Dairy vállalatcsoport leányvállalataként széles nemzetközi portfólióval és nemzetközi sajtgyártói tudással rendelkezünkk. A Savencia vállalatcsoport az első számú sajtspecialitást gyártó cégcsoport a világon. A francia családi tulajdonban lévő vállalat közel 20 000 alkalmazottal 120 országban értékesíti termékeit.

Vállalatunk hosszú távú sikeres működésének alapja a kiváló minőségű termékek előállítása, a folyamatos termékinnováció és a szolgáltatások megbízhatóságának fenntartása. Társaságunk fontos szerepet vállal a hazai sajtfogyasztási kultúra fejlesztésében, valamint az egészséges táplálkozási szokások kialakításában.

Küldetésünk:

Társaságunk fontos szerepet vállal a hazai sajtfogyasztási kultúra fejlesztésében és az egészséges táplálkozási szokások kialakításában. Hosszú távú sikeres működésünk alapja a kiváló minőség és szolgáltatásaink megbízhatósága, a vevők és fogyasztók igényeinek maximális kielégítése – ez magas minőségű márkáinkhoz való hűségük záloga – mely eladásaink növelését, vállalatunk gazdasági eredményeinek folyamatos fejlődését eredményezi.

Stratégiánk kialakításában a fogyasztók elvárásai vezetnek minket. Célunk, hogy a változó sajtfogyasztási igényeket mindig kiváló minőségű, jó ízű, az egészséges táplálkozásban fontos szerepet betöltő sajtokkal elégítsük ki.

„Vállalkozásunk célja, hogy az embereket csak jóval tápláljuk.”