Hely képe

STRAPA-PACK Csomagoló és Szolgáltató Kft.

Cím:
Bláthy Ottó utca 7. Dunaharaszti, 2330
Email:
info@strapa-pack.hu
Web:
http://www.strapa-pack.hu/

Papír és fa alapú szállítói csomagolások tervezése, kivitelezése, gyártása, forgalmazása, speciális csomagoló garnitúrák összeállítása, helyszíni csomagolás. Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed, de rendszeresen járunk a környező országokba is csomagolni.

Cégbemutató

A Strapa-Pack Kft. 2007-ben alakult a 2004. decemberében létrejött Strapa-Pack Bt. utódjaként, a sikeres üzleti tevékenység eredményeképpen.
A cég fő tevékenysége papír és fa alapú szállítói csomagolások tervezése, kivitelezése, gyártása, forgalmazása, speciális csomagoló garnitúrák összeállítása, helyszíni csomagolás. Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed, de rendszeresen járunk a környező országokba is csomagolni.

Fióktelepünk, ahol a csomagolóanyagok készülnek a Vecsési Airport Business Parktól mindössze 3 km-re található. Így a különböző szállítmányozó cégek együttműködése gördülékenyen folyik, az áruszállításhoz kapcsolódó csomagolás területén.
Az általunk becsomagolt ill. az általunk szállított csomagolóeszközökbe darabonként, több millió forint értékű készülékek-berendezések kerülnek, melyekben a gondos tervezésnek köszönhetően, a szállítás során kár még nem keletkezett.
Cégünk káreseményenként 20millió forint értékű felelősségbiztosítással rendelkezik.
Ma már készen állunk a szállítói csomagolás területén, bármilyen feladat megoldására, mert rendelkezünk a szükséges összes feltétellel. (tapasztalt munkaerő, eszközök, beszállítói háttér…)

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, cégünk ISO9001:2001 Minőségbiztosítási rendszert működtet.

Társaságunk 2006 decemberétől a Süd-Chemie AG német cég magyarországi disztribútora. A cég korróziógátló anyagait forgalmazzuk, és tengeri csomagolásainknál alkalmazzuk, úgymint páraelszívó anyagok és alumíniummal társított fólia.

Amennyiben az Önök Cégénél a szállítói csomagolás területén bármilyen igény felmerül, keressenek meg minket, megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást!