Hely képe

swedex Hungária Kft.

Cím:
Zsurló utca 6. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 22 554 500
Email:
info@swedex.hu
Web:
http://hu.swedex.eu/

Laminált, illetve kötészeti termékek, iratrendező és gyűrűs dossziék, prezentációs mappák gyártása.

swedex – LÁTHATÓVÁ TESSZÜK A VÁLLALKOZÁSOKAT

Vállalkozása üzenetét egyszerűen egyedivé és jellegzetessé varázsoljuk, amivel hozzájárulunk márkájának felépítéséhez. Látszólag hétköznapi irodai eszközökből, mint dossziékból, prezentációs mappákból, pendrive-ból vagy jegyzettömbökből a piacon egyedülálló “szimpátiahordozót” teremtünk. Prezentációs termékeinkben megtalálja a tökéletes támaszt professzionális marketingjéhez, amely eddig zárt ajtókat nyit meg Ön előtt, meglévő ügyfélkapcsolatokat erősít és mélyít el.

Számunkra nem létezik kis projekt – és nincs túl nagy megrendelés! Büszkék vagyunk arra, hogy a kis Start-upoktól egészen a nagy multinacionális vállalatokig különféle méretű cégeket támogathatunk prémium minőségű prezentációs termékeinkkel. Termékeink széles skáláján megtaláljuk Ön számára is a tökéletes megoldást marketing ötleteire.

Szeretnénk lenyűgözni termékeink magas minőségével és a mögötte álló Know-How-val. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy akár írásban!

Prezentációs termékek a sikeres vállalatoknak – valamint azoknak, akik azzá szeretnének válni.

Évente több, mint 35000 új ügyfelünk bízik a kiváló minőségű swedex termékekben

  • Prezentálás (iratrendezők, regiszterek és prezentációs mappák)
  • Laminálás (lamináló készülékek, ASP-fóliák és tartozékok)
  • Kötés (hőkötő készülékek, spirálozó készülékek és tartozékok)

Tartozzon Ön is azok a vállalatok közé, akik úgy gondolják, hogy a professzionális prezentálás új vevők szerzését jelenti.