Hely képe

Vámosi Steel

Cím:
Széchenyi út 60. F1 Vecsés, 2220
Telefon:
+36 29 743 211
Email:
info@vamosi.net
Web:
http://vamosi.net/

Minden, ami rozsdamentes:

rozsdamentes tv, dvd állványok
plazma hátlapok
rozsdamentes prospektustartók, árjelzők, reklámtáblák
belső rozsdamentes burkolatok
világító reklámtáblák fémburkolatai
rozsdamentes konyhapult és üvegpadló
kerítéskészítés
rozsdamentes üveg üzlet portálok (Calzedonia)
üzlet berendezések, ruha akasztók, polcok (Calzedonia)
rozsdamentes korlátok (magánlakások)

2011-ben alapított cégünk a VÁMOSI STEEL Kft., amely múltja 2004-re vezethető vissza (Vámosi István akkor még egyéni vállalkozóként tevékenykedett). Alapvetően fémipari termékek előállításával foglakozik, de nem elképzelhetetlen más alapanyag felhasználása ügyfeleink elégedettségére. Igyekszünk minden különleges igénynek megfelelni, azokat magas szintű szaktudással létrehozni. Gépparkunk folyamatos fejlesztésével és alkalmazottaink képzésével mindezeket maradéktalanul ki is tudjuk elégíteni.

Részesei vagyunk az otthonok ( stylish HOME) és különféle iparágak ( stylish INDUSTRY) mindennapos életében.

stylish industry

Különböző iparágak keresték már meg cégünket különböző kérésekkel, hogy vállalatukat, egyes divíziókat erősítsük termékeinkkel. Mind ezen kéréseket maradéktalanul magas minőségi elvárásoknak megfelelően teljesítettük is. Részesei vagyunk a banki szekciónak, vegyiparnak, építőiparnak, megtalálhatóak vagyunk a legtöbb bevásárlóközpontban információs termináljainkon keresztül, de nem ritka felkérés mikor képzőművészekkel hozunk létre közösen különböző plasztikus fém szobrokat, világításokat. Nem idegen tőlünk portálok kivitelézése sem. Legyen az akár kiállításon létrehozott stand vagy különböző bevásárlóközpontokban kialakításra kerülő üzlethelyiség. Amennyiben Ön még nem találta meg a megfelelő partnerét vállalkozásához és szüksége lenne fémipari termékekre kérjük, keressen elérhetőségeink egyikén.

stylish home

Minden otthonban szerepet játszik a fém. Legyen az tartókonzol, akár modern formába öntött lépcsőfeljáró. Megrendelőink igényeit ezek és ezekhez hasonló termékekkel tudjuk kielégíteni, amennyiben egyedi tervezésű és stílusú megjelenést szeretnének otthonukba viszontlátni. Partnerek vagyunk a legextrémebb kihívások létrehozásban. Nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy kreativitásukkal kompromisszumot kössenek. Keressenek minket és elképzelésének legjobb partnerei leszünk.