Hely képe

Wellis Magyarország Zrt.

Cím:
Mánteleki út HRSZ: 0417 Dabas, 2371
Telefon:
+36 29 564 380 / 151-es mellék
Email:
munka@wellis.hu
Web:
http://www.karrier.wellis.hu/karrier/

Hogyan készül a Wellis jakuzzi? – Látogatás a dabasi gyártóüzemben

Családi vállalkozásból a világ legnagyobb gyártói közé!

A Wellis Magyarország Zrt. magyar gyártóként piacvezető szerepelt tölt be a hazai wellness berendezéseket gyártó és forgalmazó cégek sorában. A folytonos kapacitásbeli növekedésnek és fejlesztéseknek köszönhetően mára Európa legnagyobb jakuzzi gyártójává vált. A kezdeti import termékekből álló kínálatot néhány év leforgása alatt a saját tervezésű és gyártású wellness berendezések sokasága váltotta fel.

Minden fejlődő cég történetében vannak kiemelkedő mérföldkövek. A Wellisnél a legutóbbi jelentős fordulópont a 2015-ös év végén következett be. Átadásra került ugyanis 10 000 m2-es gyártócsarnokunk, amivel összességében már közel 17 000 m2-en folyik napjainkban a termelés. A hatalmas, csúcstechnológiás gyártóeszközökkel felszerelt komplexum megépülését a fokozódó piaci igények és a minőségi gyártástechnológiára való törekvés idézte elő. Korszerű eszközökkel és nagyfokú szakmai felkészültséggel igyekszünk vásárlóink egyedi igényeinek megfelelni. A jelentős beruházásnak köszönhetően évi akár 20 000 masszázsmedence legyártása is megvalósíthatóvá vált a Wellisnél.

Határozott célokkal tekintünk a jövőbe, hiszen cégünk vezetősége pontosan tudja, hogy hova szeretnének a Wellissel elérni. Dolgozóinkkal közösen szeretnénk a világ legnagyobb gyártói közé kerülni, és elérni, hogy a Wellis márkanév az egész Földön ismertté válhasson. Termékeinkben történő folyamatos megújulásunk mellett szeretnénk megőrizni továbbra is az elmúlt években kialakult dolgozóbarát környezetet. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy munkavállalóink igényeit figyelemmel követve fejlődhessünk, hiszen a sikerhez nélkülözhetetlenek a motivált dolgozóink.

 

Csapatunkat folyamatosan bővítjük, aktuális nyitott pozícióinkról a http://www.karrier.wellis.hu/ oldalon tájékozódhat.