Hely képe

ZSOLNAI Épületgépészeti Kft.

Cím:
Móri út 27. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 22 796 137
Email:
zsolnaikft@zsolnaikft.hu
Web:
http://www.zsolnaiepuletgepeszet.hu/

Az építőiparban jelenleg a legfontosabb első látásra a gyors és költséghatékony megoldás, de igazából a tartós és kiváló minőségű munka és anyagok, technológia ezt azok nagyon jól tudják, akiknek évente –félévente újabb és újabb problémák miatt szerelőt, mestert kell hívniuk, mert a munkák annak idején nem megfelelően, hanyagul, hiányos vagy rosszabb minőségű anyagokból voltak kivitelezve.

A Zsolnai Épületgépészet Kft az elvárásokhoz igazodva, hatékonyan tud részt venni egy komplex építkezés minden fázisában. Berendezéseink, minőségi földmunkagépeink alkalmasak az építési területek külső és belső közműveinek teljes kiépítésére. A Zsolnai Épületgépészet Kft elsődleges célja a precíz kivitelezés, az elégedett Megrendelő. Cégünk nem hiába döntött a környezetvédelem, a megújuló energiák hasznosítása mellett is, a hagyományos rendszerek szakszerű kivitelezése mellett. A napenergiát például, már az ősember is hasznosította, mert kunyhóját úgy építette, hogy a kelő nap sugarai felmelegítsék azt. Ez már napenergia hasznosítás volt az őskorban. A geotermikus energia hasznosult már az ókori római közfürdőkben is, mert a természetes hévízzel fűtötték is a fürdőket, padlófűtéssel.

Mi értékeljük és fel is használjuk a megújuló energiák felhasználásának hagyományait és legújabb kutatási eredményeit is. A megújuló energiák, a napenergia, geotermikus energia tiszta energia, amihez ingyen jutunk hozzá és ez így is marad sok százezer évig.  A napenergiát például, kétféleképpen lehet hasznosítani, aktív és passzív hasznosítása létezik. Meghatározhatjuk úgy a ház helyét, hogy a tájolása révén a nap melege a déli nagy ablakokon bejusson, csak ekkor nem szabad elfeledkezni a tökéletes hőszigetelésről. A modern technológiának köszönhetően napkollektorokkal is összegyűjthető a fény. Télen a gyenge, szűrt fényt is energiává tudják átalakítani a mai modern napkollektorok, a modern, nagy kapacitású geotermikus hőszivattyúk pedig télen fűtik, nyáron hűtik a házat. Ha egy komplett, hatékony rendszert szeretne és a kazánt is úgy szeretné használni, hogy az magas minősége és megfelelő beszerelése miatt megbízható legyen, akkor nagyon jól jár, ha cégünk munkáját, berendezéseinket választja.   A megtermelt energiát napenergia esetén puffer tartályban lehet tárolni, melyet a lakás mérete határoz meg. A puffer tartály eszerint lehet 500, 800, 1000, vagy 1500 literes, vagy még ennél is nagyobb.  Elhelyezésére nagyon sok megoldás lehet, garázsban, kazánházban, gardróbban, de kívülre, a ház mellé is lehet tenni. Ebben az esetben viszont megfelelő körbeépítéssel, fagymentessé kell tenni a tartályt.

A napenergia a vízmelegítés mellett fűtésre, leghatékonyabban a padlófűtés, felületfűtés, szerkezetfűtés alkalmazásával használható, alacsony hőfokon. A puffertartály pedig elraktározza a megtermelt napenergiát és állandóan, kiegyensúlyozottan szabályozza a fűtést. A legkorszerűbb és legnagyobb hatékonyságú napkollektorok az u-pipe napkollektorok. A többi modern napkollektor is képes ma már a téli gyenge napsugarakat is hasznosítani, a jó minőségű napkollektor ma már teljesen elérhető és számos pályázati lehetőség is rendelkezésre áll, amikről a Zsolnai Épületgépészet Kft készséggel tájékoztatja Önt, ha megújuló energiák hasznosításával szeretné környezetkímélő módon megvalósítani háza energiaellátását.