Hely képe

Autós Csárda és Panzió

Cím:
Báló Liget Makó, 6900
Telefon:
+36 62 510 298; +36 70 332 0274
Email:
info@autospanzio.hu
Web:
http://autospanzio.hu/
Az Autós Panzió “őse” az 1992 óta családi vállalkozásban üzemeltetett Autós Cárda. A jó tulajdonosra jellemző fejlődési igény eredményeként uniós pályázati források felhasználásával bővítettük szálláshellyel a vendéglátóhelyet, így megépült az Autós Panzió 2007-ben.
Az Autós Panzió, Makó “kapujában”, a 43-as főút és a Maros folyó mellett fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A szállást a természet veszi körül.
Az Autós Panzióban 2, 3 ágyas szobák, valamint 4 fős apartmanok közül választhatnak igényeiknek megfelelő szálláshelyet. A szállóvendégek biztonságban tudhatják értékeiket, részükre zárt parkolót, széfhasználatot, csomagmegőrzést biztosítunk.
A tágas udvaron medence, jacuzzi, játszótér, foci és tengó pálya áll az aktív pihenés szolgálatában. A túrázni vágyó vendégek részére kerékpárok állnak rendelkezésre. Mind az Autóscsárda, mind az Autós Panzió 2013, 2014 évben megkapta a Makó Város Önkormányzata által 2013-ban alapított
„BEST OF MAKÓ” turisztikai védjegyet.
A pályaudvarra, repülőtérre érkező szállóvendégeket kérésükre elhozzuk az Autós Panzióban lefoglalt szálláshelyükre. A szobákban a vendégek kényelmét internet-hozzáférés, LCD TV, hűtőszekrény, igény szerint minibár, klímaberendezés szolgálja. Az Autós Panzióban biztosítjuk a gyermekek igényeinek megfelelő eszközöket, felszerelést.

Az Autóscsárda Makó egyik legrégebben üzemelő családi vendéglátóhelye. Konyhánk gazdag kínálata a hidegtálaktól és frissensültektől a bográcsos pörkölteken át a grillezett, vagy kemencében sült fogásokon át, magában foglalja a világkonyha finomságait is. Az étterem klimatizált, családbarát. Biztosítjuk a kisgyermekek kényelmes étkezéséhez szükséges eszközöket. A tágas tér a mozgáskorlátozottak igényeinek is megfelelő.

Autós Csárda

Cím: 6900 Makó, Báló liget
Telefon: +36 62 213 299
Mobil: +36 70 941 9525
Web: www.autoscsarda.hu