Hely képe

Dm drogerie markt

A dm, német és osztrák tulajdonban lévő kiskereskedelmi drogériahálózat. Európában több mint 2.600 egységgel van jelen 12 országban (Németország (1.622), Ausztria (384), Magyarország (256), Csehország (220), Szlovákia (129), Szlovénia (70), Horvátország (154), Románia (66), Bulgária (46), Szerbia (57), Bosznia-Hercegovina (55), Macedónia (7)). A magyarországi dm Kft. az ausztriai dm drogerie markt GmbH 100%-os leányvállalata.

A dm immár 20 éve van jelen a magyarországi drogéria piacon. Ezen időszak alatt dinamikus fejlődést ért el, mind expanzióban, mind pedig piacrészesedésben, hiszen egy üzletes diszkont drogériából mára 256 üzlettel rendelkező országos önkiszolgáló jellegű piacvezető hálózattá nőtte ki magát.

Polcain több mint 14.000 terméket kínál a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. Folyamatosan szem előtt tartva vásárlói változó igényeit, széles kínálatot tart fenn bio élelmiszerekből, és natúr kozmetikumokból.

A vállalat az elmúlt 20 évben elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód, és szociálisan hátrányos helyzetben élő családok, gyermekek támogatása mellett. Ezen törekvéseit az évek során több társadalmi felelősségvállalás kampány kísérte és kíséri jelenleg is.

A drogéria elsődleges célja, hogy a dm üzletekben való vásárlás valódi élményt nyújtson a vásárlóknak. Ennek érdekében munkatársaikat folyamatosan továbbképzik, bővítik a dolgozók termékismeretét, és biztosítják a szakszerű kiszolgálást.