Hely képe

Dolomiti Utazásszervező Kft.

Cím:
Jókai u. 40. Kecskemét, 6000
Telefon:
+36 76 324 216
Email:
info@dolomiti.hu
Web:
https://www.dolomiti.hu/

“HA TÉL, HA NYÁR A DOLOMITI TÉGED VÁR…”

A legkedveltebb úti célok szakértői. Tervezz velünk, mindenben segítünk.

Termékek:

Síutak, Városlátogatások, Körutazások, Egzotikus nyaralások, Belföldi wellness programok, Tengerparti nyaralások, Egyéni szállásfoglalás, Repülőjegy értékesítés, Utasbiztosítás
Több éves szakmai tapasztalattal 2006-ban nyitottuk meg irodánkat azzal a céllal, hogy utasainknak minden igényüknek megfelelő utazási ajánlatokat kínáljunk. Elsődleges célunk valóban, hogy aki irodánkhoz fordul, korrekt tájékoztatásunk alapján a neki legmegfelelőbb úticélt válassza.

Mint a neve is sugallja, az iroda fő profilja az olaszországi Dolomitok hegység gyönyörű síparadicsomaiba szervezett síutak. Közkedvelt síterepeinken kívül új sírégióval – Folgaria – bővítettük kínálatunkat. Az utasközönség igényeinek eleget téve olaszországi ajánlataink mellett osztrák, szlovén és franciaországi ajánlatokkal is szolgálunk.

Mindezek mellett egy másik turisztikai ínyencséget, a rövid körutakat is szeretnénk megkedveltetni azokkal az utazni vágyókkal, akik esetleg időhiány miatt lemondanak az utazásról vagy, mert nem szeretnének olyan sok pénzt rákölteni. A néhány napos, kulturális programokban gazdag utak sokszínűségének köszönhetően minden korosztálynak kedvére lehetnek. Áruk kedvező, és az a néhány nap remek alkalmat ad arra, hogy az adott ország kultúrájából ízelítőt kapjanak. Ajánlataink között szerepel – többek közt – Lengyelország, Csehország, Horvátország, Olaszország és Bulgária is. Az utak többsége esetében megoldott a kecskeméti indulás.

Az iroda ajánlataiból kiemelhetnénk még a belföldi wellness programokat és hosszú hétvégéket is, amelyek elérhető áron kínálnak feltöltődést rohanó világunkban mindenkinek.

Saját szervezésű utazásaink mellett, megtalálhatók ismert utazási irodák kínálatai is.

A legkedveltebb úti célok szakértői. Tervezz velünk, mindenben segítünk.