Hely képe

Innopark Nonprofit Kft.

Cím:
Magyar út 106/b. Dunaújváros, 2400
Telefon:
+36 25 510 470; +36 20 571 2298
Email:
info@innopark.hu
Web:
http://www.innopark.hu

Az Innopark Nkft. örömmel fogadja a betelepülni kívánó vállalkozásokat, legyen az hazai vagy külföldi, újonnan induló vagy már régi piaci szereplő!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonában álló cégünk működteti a város északi iparterületén fekvő Ipari Parkot és Technológiai Inkubátorházat. Feladatunk, hogy a hazai és külföldi befektetők, a kis- és középvállalkozások számára megfelelő üzleti környezet biztosítsunk, a gazdasági tevékenységüket elősegítsük.  Ezáltal hozzájáruljunk a térség gazdasági szerkezetének átalakításához, a piac bővüléséhez, a foglalkoztatás növeléséhez.

Dunaújváros a Közép- Magyarországi régió egyik meghatározó központja az ipar, az üzlet, a gazdaság, az oktatás és a kultúra tekintetében.  Kiemelten vonzó célpont lehet a befektetők számára, hiszen kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, közvetlenül a város mellett halad az M6-os autópálya vonala, amelyet itt keresztez az M8-as autópálya (Pentele-híd). Továbbá stratégiai pontként funkcionál a vasúti és hajózási szállítmányozás tekintetében is. A térségben működnek a magyar gazdaság meghatározó vállalatai, mint például az ISD Dunaferr, Hamburger Hungária, Hankook Tire. Emellett széles palettán lelhetők fel más kis- és középvállalkozások is. A fejlett infrastruktúra kiváló lehetőséget teremt a fejlesztésekhez, beruházásokhoz. Dunaújváros az oktatás területén sokrétű képzési formát tanulhatnak a fiataloknak, a különféle középfokú szakmacsoportok mellett a Dunaújvárosi Főiskola műszaki- mérnöki, menedzseri területein is. Ezáltal szakképzett, folyamatosan bővülő munkaerő-kínálat biztosított. A közigazgatás szempontjából Dunaújváros központi feladattal bír, hiszen járási hivatal működik, amelyhez 16 település tartozik.

Mindezek ékes bizonyítékai arra, hogy Dunaújváros a nemzetgazdasági ágazatokban tevékenykedő vállalkozásnak színvonalas, kiváló hátteret, piacra jutási lehetőséget biztosít.