Hely képe

Kukukk Babaruházat

Cím:
Pattantyús Ábrahám körút 5/A Gödöllő, 2100 (személyes átvétel)
Telefon:
+36 30 883 8858
Email:
info@kukukk.hu
Web:
https://www.kukukk.hu/

Kukukk márka legfontosabb eszmei alapanyagai az egyediség és a minőség. Ennek szellemében gyártjuk termékeinket magas minőségű alapanyagokból, professzionális varrási és megmunkálási technológiákkal.

Termékek:

 • Egyedíthető Takarók
  Egyedíthető Ölelő párnák
  Fürdőlepedők
  Fürdőponcsók
  Wellsoft bélelt hálózsák
  Wellsoft bélelt overál
  Előke
  Nyálkendő
  Kendő
  Kapucnis takaró
  Folyamatosan bővülő termékpaletta!
A KUKUKK márka = babák és gyerekek számára készült ruha, prémium minőségben és egyediségben.

Mégis hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a Kukukk közvetlen kapcsolatot ápol gyártóival és vásárlóival is, így nincs disztribútor-nagyker árrés. Ennek köszönhető, hogy ezek a prémium minőségi termékek megfizethető áron jutnak el kedves vevőinkhez. Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Néhány példa: Wellsoft anyaga 100% micropes = nem vált ki allergiát, nagyon meleg puha. Frottír anyaga 100% pamut = jó nedvszívó. Pamut, 100% pamut bőrbarát. Legtöbb termékünk ötszálas fedőző varrattal van ellátva. A gyártásnál felhasznált kellékek, mint akár a cérna, ÖKO-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik, bevarrási tulajdonságai kiválóak. A gyártásban tapasztalt, jól képzett szakemberek vesznek részt, biztosítva vevőink számára a legjobb minőséget.

És mitől egyedi? Magyarországon, de talán mondhatjuk Európában is egyedülálló módon ezt a prémium minőséget kombináltuk az egyediséggel, vevőink ugyanis egyes termékeknél a “tedd egyedivé” menüpont alatt (pl. takaró, ölelőpárna) több mint 10 színből és folyamatosan változó, több kedves mintából választhatják ki a kívánt végeredményt, amit természetesen még a baba nevével is elláthatnak. Így garantált a tökéletesen egyedi végeredmény.

Fürdőlepedőink többségénél pedig, bár az ábra nem változtatható, az egyedi név felírása lehetséges.

És itt még nincs vége, a KUKUKK folyamatosan fejleszt és fejlődik, ezért érdemes rendszeresen visszatérni, szezonális meglepetésekkel, új és változó ábra- és színcsaláddal találkozhatnak a visszatérő vendégek.

A termékeinkhez kapcsolódóan szeretnénk egy kis segítséget nyújtani mérettáblázatunkkal is. Ebben megtalálható, hogy az egyes méretszámok milyen korhoz/súlyhoz/magassághoz köthetőek általában, mi az EU szabvány erre vonatkozóan. A rendelés előtt érdemes ezt felderíteni, hogy a baba a megfelelő méretű terméket kaphassa.

Bízunk benne, hogy a Kukukk márka olyannyira elnyeri tetszésüket, hogy visszajáró vendégként üdvözölhetjük a KUKUKKosok között.
Ha elégedettek, kérjük meséljenek a Kukukkról szeretteiknek, barátaiknak, hogy minél többen kiélvezhessék ezt a rendkívüli lehetőséget.

A Kukukk csapata