Hely képe

németh bútor

Cím:
Tatabánya
Telefon:
+36 20 330 1343
Email:
tatabanyabutorasztalos@gmail.com
Web:
http://tatabanyabutorasztalos.hu/

Egyedi bútorok, szekrények készítése. Konyhabútor készítés, Gardrób szekrény készítés, Beépített tolóajtós szekrények készítése, Előszoba bútorok készítése, Fürdőszoba bútorok készítése, lépcsők készítése.
Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás.

Németh Sándor bútorasztalos vagyok. Több mint 10 éve tevékenykedem a szakmában, 2015-től mint egyéni vállalkozó.  Fő tevékenységi köröm a méretre igazított bútorok tervezése és kivitelezése mint pl. konyhabútorok, fürdőszoba bútorok, gardróbok, lépcsők, tolóajtós szekrények és kisebb asztalosmunkák.. A bútorok készítése során kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat, gépeket, szerszámokat és szerelvényeket használok. Többségében egyedi bútorokat készítek, melynek során mindig a minőségi munka, precízség és korrekt ár áll az előtérben. Számos elégedett és visszatérő megrendelővel büszkélkedhetek a következő városokban és vonzáskörzetükben: Tatabánya, Tata, Komárom, Győr és Budapest..

Munkámat mindig precízséggel, odaadással végzem így az ügyfeleimnek minden igényét képes vagyok kielégíteni. A megrendelések határidőre való teljesítését maximális minőséggel tudom garantálni. Igény szerint az asztalos munkák kreatív szakaszában is segédkezek.

Szolgáltatásaim a méretezéstől, a bútor megtervezésén, méretre gyártásán, helyszínre szállításán át a beszerelésig terjed.