Hely képe

Orchidea Testszépítő Szalon

Cím:
Makovecz tér 6. Makó, 6900
Telefon:
+36 30 376 7897
Email:
p.ze1971@gmail.com
Web:
http://www.orchideamako.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 18:00
Kedd:
08:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 20:00
Csütörtök
08:00 - 20:00
Péntek:
08:00 - 20:00
Szombat:
10:00 - 18:00
Vasárnap:
10:00 - 18:00

Kedves vendégünk! Ismerje meg szalonunkat, ahol a testét és lelkét kényeztetheti, szakemberek segítségével!

Manikűr, műkörmök, géllakkozás, a kezek szépségéért. Legjobb műköröm alapanyagokkal, képzett szakemberekkel, több mint 100 féle színből választhatja ki a kedvencét. Pedikűr szolgáltatásunkat hozzáértő pedikűrös szakemberek végzik higiénikus környezetben.

Mert a láb ápolásának nem csak esztétikai jelentősége van, hanem hozzájárul a jó közérzethez. A professzionális lábápolás, gyógypedikűr megoldást nyújt a gyakran előforduló problémákra, mint a benőtt köröm, a tyúkszem és a megvastagodott bőrrészek eltávolítása.

Az Orchidea Szalon pedikűrösei segítenek Önnnek abban, hogy lábai minden évszakban egészségesek és szépek legyenek.

Halpedikűr szolgáltatásunk a városban egyedülálló, eredeti Gorra Ruffa halakkal történik. Ezek az apró halacskák bajszukkal lesodorják a bőrfelszínen található elhalt bőrsejteket, és kiszívogatják belőlük az ásványi anyagokat.

A fél órás kezelés után bőrünk bársonyos, sarkunk puha lesz. Ez az eljárás hatékony többféle bőrbetegségre, mint például az ekcéma, és a pikkelysömör tüneteinek enyhítésében is. Ízületi betegségekben, izomsérülésekben és idegrendeszeri zavarok esetén is alkalmazzuk. A halak ugyanis akupunktúrás pontokat érintenek. Serkentik a vérkeringést.

Szolárium: igényesen kialakított környezetben, Ergoline fekvő szoláriummal, prémium minőségű csövekkel várjuk kedves, barnulni vágyó vendégeinket.

Flabélos: a flabélos megoldást kínál a mozgáshiány problémájára, mert rövid idő alatt kényelmesen, de hatékonyan mozgatja át az egész testet, az izmokat is. Használatával javulhat az általános kondíció, megelőzhető a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is hatékony lehet.

Várjuk kedves szépülni, gyógyulni vágyó vendégeinket!