Hely képe

Óvár-Chem Kft.

Cím:
Kálnoki u. 13. Mosonmagyaróvár, 9200
Telefon:
+36 96 576 318
Email:
info@ovarchem.hu
Web:
http://www.ovarchem.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 16:00
Kedd:
08:00 - 16:00
Szerda:
08:00 - 16:00
Csütörtök
08:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 16:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Cégünk 2001-ben alakult, és elsődlegesen a helyi nagyüzemek, gazdálkodók, és kiskert tulajdonosok növényvédő szerrel, műtrágyával, és vetőmaggal történő ellátását tűzte ki célul.
Az eltelt időszak alatt szerzett tapasztalataink alapján jelenlegi termékválasztékunk széles lehetőséget biztosít az azonnali és korrekt kiszolgálásra. Az esetlegesen hiányzó termékeket, és vevői igényeket 48-72 órán belül bármilyen mennyiségben képesek vagyunk kielégíteni. Felkészült kollégáink megfelelő szaktanáccsal, és korrekt információkkal szolgálnak a különböző növényeknél használatos technológiákról.
Vevőinket folyamatosan tájékoztatjuk a növényvédő szerek választékában bekövetkezett változásokról. Holt idényben rendezett szakmai tájékoztatókon a gyártók képviselőivel közösen rendszeres előadásokat tartunk a forgalomban lévő, és az újonnan forgalomba kerülő növényvédő szerekről.Tavaszi ajánlatunk: mono- és komplex műtrágyák, gyomirtó, és rovarölő szerek, lemosó szerek, talajfertőtlenítők.

Az Európai Unióhoz való csatlakozás részeként üzletünkben megvásárolhatók a különböző támogatások elnyeréséhez szükséges nyilvántartási nyomtatványok.
Szerződésben állunk a környék minden termeltetőjével, elfogadjuk az általuk kibocsátott utalványokat. Így lehetőség van fizetési halasztásra, a vevő igényeinek megfelelően.