Hely képe

Testkovács Fitness

Cím:
Borbála utca 6. Pilisszentiván, 2084
Telefon:
+36 20 975 3177
Email:
info@testkovacs.hu
Web:
http://testkovacs.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:00 - 21:30
Kedd:
07:00 - 21:30
Szerda:
07:00 - 21:30
Csütörtök
07:00 - 21:30
Péntek:
08:00 - 12:30
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Miért mi?

Edzőtermünk 400 m2-en kínál korszerű és biztonságos edzéslehetőséget, igény esetén személyi edző irányításával.

A termet az Atlasz-sport gépekkel szereltük fel, mely a világ élvonalában van, valamint Sports Art cardiogépekkel, melyek pontosak és megbízhatóak.
Kiegészítő szolgáltatásaink még: egészségmegőrzés elektorakupunktúrás vizsgálattal, életviteli és táplálkozási tanácsadás, Jádeköves masszázságy, rendszeres szakmai tanácsadás,állószolárium UV B szűrővel, táplálék kiegészítők szaktanácsadással.

Fontosnak tartjuk, hogy kényelmessé és minden szempontból könnyen elérhetővé tegyük Önök számára a rendszeres testedzést.
Azok akik időben felismerik a rendszeres mozgásban rejlő tartalék energiák mozgósítását, hamarabb jutnak vezető szerephez, és könnyebben megőrzik azt.

Edzőterem

Klubunkban szinte minden korosztály megtalálható, hiszen a mozgás szeretete nem köthető az évek számához. Igyekszünk mindenkinek segíteni, aki mozgással szeretné egészségessé átformálni önmagát, és növelni önbizalmát, melyhez hozzájárulhat, a családias hangulat, a jókedv és a szakmai felkészültségünk.

Cardio

Mindenkit ide várunk, aki fogékony a rendszeres testedzésre.
Megosztott termeinkben, családias környezetben, bármely izomcsoport megmozgatásához, fejlesztéséhez, formálásához talál szabadsúlyos, köteles, mágnesfékes, elektromotoros sporteszközöket.

Személyi edzés

Állapot felmérés után egyéni edzéstervet állít össze és az edzések irányításával, életmód tanácsaival segíti vendégeinket. Segít Önnek az egészséges életmód, a fittség, a testösszetétel változtatás területén.

Órák

MAR-CSÍ relaxáló, tartásjavító torna , Dinamikus Aerobic óra , Cardio&Power, Kangoo óra , M.A.X., Full Body Training, Funkcionális köredzés, Intervall, Gyerek köredzés, MélyizomTorna – Labda , Fit – ball edzés és még sok más óraítpus közül választhat fitness termünkben.