Hely képe

TIGRISSZEM ezüst és ásvány ékszerbolt

Cím:
Bajcsy-Zsilinszky út 13. Eger, 3300
Telefon:
+36 30 489 1860; +36 36 416 959
Email:
evabagi2009@gmail.com
Web:
http://www.tigrisszemezustekszer.hu/

Családi vállalkozásban, a párommal közösen tervezünk, készítünk és árusítunk ékszereket.

Az ékszerek szeretete már nagyon régen meg volt mindkettőnkben. Először csak árusítottuk az üzletünkben de később már egyre nagyobb késztetést éreztünk arra, hogy mi magunk is készítsünk.

Az ezüst az egy nagyon jól megmunkálható anyag és manapság sokkal többen kedvelik a belőle készült ékszert, mint azt ami aranyból van. Megfizethető és nagyon jól kihasználható. Nagyon különleges egyedi fazon készíthető a valódi kövek, ásványok felhasználásával. A különböző eljárások, a kézi munka a divat és a hagyomány követése egyaránt fontos a szép és egyedi de még mindig elérhető áron megvásárolható ékszerek készítésénél.

Az ásványok csodálatos világa mindig magával ragadja az embert! Ezzel mi is így voltunk és vagyunk a mai napig.

Nagy örömmel készítünk vásárlói megrendelésre egyedi elképzelés alapján ékszereket. Elsősorban karkötőket, nyakláncokat és fülbevalókat.
Manapság nem csak a szépség fontos,hanem az ásványok sokrétű hatását is figyelembe vesszük és úgy állítjuk össze az ékszert.
Már sokszor és sok helyen bemutattuk tudásunkat. Az ékszereink szépek, divatosak és pozitív hatással vannak azok viselőjére.

Lehetőségeinkhez képest gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tartunk ingyenes bemutatót, ahol az érdeklődők saját maguk készíthetik el a megálmodott karkötőjüket.
A készítés és az értékesítés mellett,ha lehetőséget kapunk rá, szívesen bővítenénk a képzést is.