Hely képe

Wahl Hungária Kft.

Cím:
Barátság u. 6. Mosonmagyaróvár, 9200
Email:
service@wahl.hu
Web:
http://www.wahlglobal.com/

A Wahl cég Magyarországon

A Wahl Hungária Finommechanikai Kft. jogelődje 1994-ben kezdte meg működését, elektromos hajvágók, villanyborotvák és szájápolási eszközök, elektromos fogkefék, szájzuhanyok összeszerelését végezte bérmunkában a Kuno Moser GmbH részére. A cég a német anyavállalat 1997-es tulajdonosváltását követően, 2000-ben vette fel a csoport más leányvállalataihoz hasonlóan a Wahl nevet.
A kft. az új, amerikai tulajdonos befektetése nyomán raktárat és szerelőcsarnokot épített a mosonmagyaróvári telephelyen. Ez a termelés volumenének jelentős növekedését és az előállított termékek közvetlen értékesítésének megkezdését jelentette a vállalat életében. Ezzel párhuzamosan az alkalmazottak létszáma a kezdeti 25 főről 254-re emelkedett.

„Leading with Vision / Legyenek elképzeléseid”

Greg Wahl vezetése alatt a cég megcélozta a „Leading with Vision / Legyenek elképzeléseid” alapú vezetést, amely a 21. század új filozófiája. “Ahhoz, hogy fenntarthassuk vezető pozíciónkat a szépségápolási területen, amelyet szolgálunk, rendelkeznünk kell elképzelésekkel. Elképzelésekkel, hogy folyamatosan fejlesszük a meglévő termékeinket, illetve új termékeket vigyünk a piacra, amely termékek megfelelnek a fogyasztók igényeinek és szükségleteinek. Új elgondolásokkal, hogy innovatívak maradjunk és megelőzzük versenytársainkat. Elképzelésekkel, melyekkel támogatni tudjuk vevőinket és viszonteladóinkat olyan értékesítési és marketing programokkal, amelyek egyszerűvé és szórakoztatóvá teszik számukra a közös munkát.
A „Leading with Vision / Legyenek elképzeléseid” azt jelenti, hogy folyamatosan készen állsz az új lehetőségek fogadására. Ha ezt az elképzelést vallod, a holnapot egészen biztos, hogy különlegessé tudjuk tenni.

Filozófia

1919 óta, az első elektromos hajnyíró feltalálásával a Wahl Clipper Corporation vezető pozíciót tölt be a professzionális és konzumer kategóriában. Ma – több mint 1.500 alkalmazottal világszerte – büszkék vagyunk arra, hogy folytathatjuk azt a tradíciót, amelyet Leo J. Wahl hozott létre 98 évvel ezelőtt, az innováció és a magas szintű vevőkiszolgálás hagyományát.
Miközben az évek során változunk, ugyanakkor mégis állandóak is maradunk. Székhelyünk még mindig Sterlingben, Illinois államban van az Egyesült Államokban. Ma a termékeinket közel 165 országban árulják világszerte, 5 globális gyártó üzemünk valamint 8 értékesítési irodánk van.

Termékeink a legjobbak és a leginnovatívabbak maradtak az iparágban. Kereskedő partnereinknek olyan kiszolgálást nyújtunk, amely globális színvonalú az integritást, az értéket és a hatékonyságot illetően.

98 évvel ezelőtt, az első elektromos hajnyíró feltalálásával létrehoztunk egy vadonatúj kategóriát. Ebben a 98 évben folyamatosan a minőséget és a megújulást hoztuk mind a professzionális, mind a konzumer kategóriában, oly módon, hogy a változó vevői igényekre reagáltunk. Kezdve a Trim’nVac készüléktől a Complement Hair Dryer hajszárítóig magas színvonalú termékeket és új kényelmet hoztunk az emberek otthonába.
A Wahl cégnél büszkék vagyunk a kiválóság örökségére, valamint a figyelemreméltó innovatív áttörések sorozatára, amelyet a jelenért és jövőért teszünk.