Hely képe

Genezis

Cím:
Hősök tere 14. Pétfürdő, 8105
Telefon:
+36 88 620 100
Email:
nrt@nitrogen.hu
Web:
http://www.genezispartner.hu/

Nitrogénművek Zrt.

A pétfürdői Nitrogénművek Zrt. – a Bige Holding Csoport tagja – ma az egyetlen magyar ammónia- és műtrágyatermelő kapacitásokkal is rendelkező nitrogénműtrágya-gyártó cég, amit 1931-ben alapítottak.

Profiljában a műtrágyagyártás, ezen belül a nitrogénhatóanyag-tartalmú termékek előállítása és értékesítése a meghatározó. A vállalat fő termékei a granulált és prillezett változatban is kapható Pétisó műtrágya mellett az ammónium-nitrát, a karbamid és a nitrosol műtrágyák. A műtrágyagyártás folyamata során keletkező vegyi termékek és ipari gázokat szintén értékesíti a vállalat. A Nitrogénművek Zrt. jelenlegi piaci részesedése a belföldi műtrágya piacon kb. 60 százalék. Az elmúlt évben a nitrogénműtrágya termékek belföldi és export relációja 65-35 százalékos arányt képviselt az összes árbevételen belül. A Nitrogénművek Zrt. fő feladatának a magyar mezőgazdaság műtrágya iránti igényének hosszú távú kielégítését tekinti.

 

A Genezis termékcsalád széles palettáján megtalálhatóak műtrágya készítmények, minőségi vetőmagok, és különféle növényvédő szerek. A Genezis szaktanácsadói segítenek kiválasztani az Ön céljainak legmegfelelőbb terméket.

A Genezis Partnerhálózat az egész országot lefedő, megyénként több értékesítővel működő szaktanácsadói és direkt értékesítői hálózatként tevékenykedik.

Elsődleges célunk a hazai mezőgazdasági végfelhasználók igényeinek legmagasabb minőségi színvonalon történő kiszolgálása, amit a Társaságunknál fellelhető kiváló szakembergárda, a több évtizednyi szakmai tapasztalat, a széles körű üzleti kapcsolatok, valamint a termékek kiváló minősége garantál.

A végfelhasználók leghatékonyabb közvetlen kiszolgálása érdekében 2009 augusztusában hoztuk létre Genezis Partnerhálózatunkat.

A szervezet legfontosabb feladata, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva személyre, gazdálkodóra, földterületre szabottan ajánlja Önöknek a megfelelő típusú és árú műtrágyát (nitrogén- és komplex NPK műtrágyák, szilárd és folyékony alap- és fejtrágyák, valamint öntöző- és lombtrágyák), vetőmagot és növényvédő szert, valamint a rendelkezésre álló terményt is megvásárolja Öntől.

Genezis üzletágak:

A Genezis Partnerhálózat lehetővé teszi, hogy a mezőgazdasági végfelhasználók üzletkötőinktől közvetlenül beszerezhessék valamennyi mezőgazdasági munkához szükséges inputanyagot.
A szaktanácsadással kiegészített teljes műtrágyakínálat segítségével pedig a költséghatékony gazdálkodás folytatásában tudunk segítséget nyújtani.

műtrágya termékeket főleg közúti szállítással, saját kamion flottával, különböző kiszerelési formákban kínáljuk, amelyek között megtalálható az ömlesztett és zsákos (25 kg-os és 700 kg-os big-bag) kiszerelés is. A rugalmas és hatékony kiszolgálásról 115 saját kamionból álló flotta gondoskodik.

A belföldi végfelhasználói igények kielégítése mellett fontos szerep hárul export piacainkra is. Jelenleg 12 országba értékesítjük és szállítjuk termékeinket.

A jövőben is a végfelhasználók megelégedésére alakítjuk ki értékesítési stratégiánkat, teljes körű szolgáltatást nyújtva partnereink részére. Műtrágyáinkat továbbra is a legkedvezőbb ár-érték arány mellett tesszük elérhetővé, illetve szolgáltatásainkat folyamatosan továbbfejlesztve biztosítjuk termékeink piaci elhelyezését.