Hely képe

UB Merchants Kft. Takarmánygyártás, gabona- és fehérjekereskedelem

Cím:
Kisvasút u. 1. Pilisvörösvár, 2085
Telefon:
+36 26 530 540
Email:
info@ubm.hu
Web:
http://www.ubm.hu/

Az UBM 3 fő üzletága a fehérjekereskedelem, a gabonakereskedelem és a takarmány-üzletág. Éves szinten több mint 1 millió tonna árut mozgatnak meg.

Fehérje üzletág
Gabona üzletág
Takarmány üzletág

Az UB Merchants Kft. 1996-ban alakult, amikor az állattenyésztés fejlődésének és jövedelmezősége növelésének a feltételei fennálltak.

A cég alaptevékenysége már megalakuláskor a takarmány-alapanyagként felhasználható fehérjehordozók, gabonafélék és szemes termények, valamint egyéb takarmány-kiegészítők nagykereskedelmére irányult.

Az UBM Kft. életében mindvégig hangsúlyos pont volt a partnerek személyes megkeresése, és a lehető legközvetlenebb kapcsolat kialakítása. A menedzsment nyilvánvaló kapcsolatorientáltsága nagymértékben hozzájárult a cég kezdeti sikereihez.

Fejlődés

1999-re a cég – az üzleti tevékenységének megkezdése után három évvel – az első három magyarországi takarmány-alapanyag importőr közé került.

Az üzletmenet kiegyensúlyozottsága, az üzleti-szállítói bizalom erősödése lehetővé tette a tevékenység további bővítését. A vállalkozás menedzsmentje felismerte, hogy a tömegtermékek forgalmazása mellett a meglévő ügyfélkörre alapozva a magyar mezőgazdaságban lehetőség van a termékkínálat jelentős bővítésére, amely a megnövekedő árbevétel mellett tovább növelte az ezzel együtt járó szinergiákat. A szójadara kereskedelmére épülő Fehérje üzletág mellett megalakult a Gabona és a Feed üzletág. Mára a vállalkozás a takarmányozásában felhasznált valamennyi alapanyagot és takarmány-kiegészítőt forgalmazza, biztosítja a hazai állattenyésztő gazdaságok számára.

A termékpaletta a mai napig folyamatosan bővül, az évente behozott mennyiségek állandóan növekednek. Az import fehérje, és egyéb adalékanyagok kereskedelme mellett a vállalat tevékenységi körébe tartozik a kukorica, búza, árpa, valamint az olajos magvak, elsősorban a napraforgó és repce belföldi kereskedelme és exportja is.