Hely képe

Gödöllői Kutyasport Központ – GKSK

Cím:
Horgásztó u. 3. Gödöllő, 2100
Telefon:
Központvezető: Halász Árpád, Tel.: +36 30 9521 305 Tanfolyamszervező: Virág Etelka, Tel.: +36 70 626 5470
Email:
godolloikutyasportkozpont@gmail.com
Web:
http://godolloikutyasport.hu/

Szolgáltatásaink:

Kutyaovi, alap- , közép- és felsőfokú tanfolyamok, behívó tanfolyam őrző-védő, nyomkövető, agility, flyball tréningek, magán- és bentlakásos képzés. “Kölcsön-kutyás” tanfolyam gyerekeknek, kutya-gyerek kommunikációs tréning. Terápiás tanfolyam. Kutyapanzió, kutyanapközi, állattaxi. Állatsimogató gyerekeknek, állati születésnap. Csapatépítő tréningek cégeknek. A tanfolyamok ideje alatt (8:00-12:00) babysittert biztosítunk a nálunk tanuló gazdák gyermekei részére.

A Központ jelene:

Közvetlenül a Központ előtt található kellő nagyságú parkoló, ahol a gazdik kényelmesen parkolhatnak. Ideális a környék a képzéseket megelőző egészségügyi és levezető sétákra is, mert a lakóövezeten kívül nem zavaró, ha a gazdik póráz nélkül futtatják kutyáikat.

A bekerített pályák alkalmasak arra, hogy kontrollált körülményeket teremtsenek a csoportos foglalkozásoknak, és a speciális terápiás tréningeknek. A pályán állandóan kint lévő akadályok biztosítják a tanórán kívüli gyakorlás lehetőségét. A Központ közössége által épített 72 négyzetméteres fűthető klubházban rendezvényeket, előadásokat, eső esetén kiscsoportos foglalkozásokat tartunk. A pályavilágítás nagy segítségünkre van az estékbe nyúló tréningeken.

Iskolánk az elmúlt években rohamos tempóban fejlődött, ezzel is tovább növelve komfort érzetünket: fűtött angol WC, állatsimogató kicsiknek és nagyoknak, játszótér a gyerekeknek, gyereksarok a faházban, tó a kutyák örömére…

A Gödöllői Kutyasport Központot a Kutya Barátok Sport Egyesülete működteti. Lehetőség van a Központ fejlődését támogatni is. Azt, hogy hogyan és mivel, elolvashatja a Támogatás, 1% menüpont alatt. Segítségét előre is köszönjük!

Minden kedves gazdit és érdeklődőt szeretettel várunk!

Filozófiánk:

A Gödöllői Kutyasport Központ a múltban is és jelenleg is méltán büszke arra, hogy oktatói hazánkban és a határokon kívülről mindig a legújabb szemléleteket hozzák. Arra törekszünk, hogy oktatói tapasztalatainkat ötvözzük a legújabb etológiai- és kinológiai kutatásokkal. Nem vagyunk megrögzött hívei egyetlen módszernek sem. Azt valljuk, hogy a kutya igényeihez igazodva, a gazda képességeit és lehetőségeit szem előtt tartva a tudásunk legjavát nyújtsuk.

Iskolánkon elsősorban a gazdik oktatása kap hangsúlyt, ami azt jelenti, hogy ha valami nem megy, akkor abban nem a kutyát kell hibáztatni, hanem a gazdival kell beszélgetni, mi az amit ő problémának lát? Ez egy egészen más megközelítés, mint ami általánosan elterjedt. Könnyű lenne a gazdi kezéből kivenni a kutyát és azt oktatói rutinnal hipp-hopp kiképezni. Ám nekünk oktatóknak a tudásunk akkor ér valamit, ha azt a lehető legérthetőbb módon át tudjuk adni a gazdáknak. Ehhez természetesen elengedhetetlen a motivált, tanulni vágyó gazda, akit bármeddig elkísérünk, a tanulásban segítünk.

Oktatóink rendszeresen vesznek részt kutyás táborokban, továbbképzéseken, szemináriumokon, megmérettetik magukat vizsgákon, versenyeken. A nagy oktatói bázist tekintve elengedhetetlenek az oktatói megbeszélések, csapatépítő programok.

Egyszer minden oktatónk kezdő kutyatartóként vagy önkéntesként járt nálunk először.A lehetőség mindenki előtt nyitva áll: a megfelelő tudás és tapasztalat megszerzéséhez várjuk a gazdikat oktatóink közé!