Hely képe

Lamelló Bútor

Cím:
Dombóvári út 1. Kaposvár, 7400
Telefon:
+36 82 416 600
Email:
info@lamello.hu
Web:
http://lamello.hu/

Tömörfa bútorok a gyártótól – Prémium minőségű tölgy és diófa termékcsaládok
nappaliba és étkezőbe

Látogasson meg minket bemutatótermünkben!

Cégünk a legmodernebb technológiát és a bútorkészítés legnemesebb hagyományait egyaránt képviseli.

A Lamelló Bútor a magas minőségű, egységes, harmonikus bútorcsaládokat kínálja Önnek.

A bútor hosszú távra szól, akár egy életre. Lehetőség van egyedi bútorok megvalósítására is, az Ön elképzelése alapján. Bútorcsaládjaink nagyon széles színválasztékban és többféle anyagválasztékban elérhetők, így Ön egészen biztosan megtalálja majd a legmegfelelőbbet kínálatunkból.

A Lamelló Bútor a legjobb alapanyagok alkalmazását és a mérnöki tervezést, valamint a tervek alapján a szakértő bútorkészítést jelenti. A bútorok beszerelésében, beállításában, összeszerelésében is állunk rendelkezésére. Nehéz feladat meghatározni, hogy milyen a jó bútor. Mindenkinek megvannak az egyéni elképzelései róla, ám valójában vannak kikerülhetetlen alapok, amelyekkel a bútor használható, tartós, magas minőségű és stílusában is időtálló lesz. A bútorkészítés során a praktikum, a célszerűség, a pontosság, a felhasznált alapanyag megfelelő kezelése, a tökéletes illeszkedés és a

harmonikus, egységes megjelenés alapvető dolog, minden más ezután következik.A jó bútor a lakásban, irodában, vagy középületben, ahova kerül, tökéletes harmóniát segít elő, amit a berendezés többi elemével teljessé tehetünk. A Lamelló Bútor harmonikus egységet alkotó bútorcsaládjai igazodnak az Ön életteréhez, igényeihez, bármilyen elrendezésben egységes, stílusos alapot adnak. Cégünk az Ön egyéni bútor igényeinek teljes szakmai hátteret biztosít. A bútorkészítés nálunk a minőségi alapanyagbeszerzésnél kezdődik, s a gondos tervezés a legmagasabb minőségű bútort erdményezi.