Hely képe

Roberto Csempe Áruház

Cím:
Kanizsai utca 56. Kaposvár, 7400
Telefon:
+36 82 511 516
Web:
http://www.robertocsempe.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 17:00
Kedd:
08:00 - 17:00
Szerda:
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek:
08:00 - 17:00
Szombat:
09:00 -12:00
Vasárnap:
-

A cégünk 1995-óta jelen van a hidegburkolati termékek piacán, és várja lakossági és nagy-kereskedelmi partnereit, akik már vásároltak és akik még csak vásárolni fognak nálunk.

Több 1000 féle csempe és járólap, több mint 30 gyártótól. Szaniterek óriási forma és méret-választéka. Segédanyagok alapozók aljzatki-egyenlítők fugázók ragasztók bel és kültérre is! Rengeteg termék azonnal a ROBERTO CSEMPEÁRUHÁZNÁL levő kis és nagykeres-kedelmi raktárunkból elvihető. Ön csak választ, és pakolunk is, de ha kell a házhozszállításban is segítünk!

A Roberto Csempeáruház szolgáltatásai:

  • ingyenes látványterv készítés
  • project árajánlatok készítése
  • házhozszállítás
  • kamerával őrzött parkoló

A cég szinte az egész országban ismert és elismert. A cég barátságos arculata, a kínált termékek magas minősége a szolgáltatások és a bemutatás színvonala az, ami a Roberto Csempeáruházat a Somogy megyei vásárlók és a Fodor és társa Kft-t a viszonteladó partnerek kedvelt partnerévé tette.

Az igényesség a tulajdonosok szakmai felkészültségéből, évtizedes tapasztalatából, maximalizmusából,és a munkatársak kreatív hozzáállásából, elhivatottságából fakad.

A Fodor és Társa Kft. olajozott működését, gyors szállítói készségét a speciálisan kialakított emberi és technikai eszközök teszik hatékonnyá:

  • önálló kereskedelmi, logisztikai, gazdasági személyzet
  • nagykereskedelmi képviselet és project munkatárs
  • a térségben az egyik legnagyobb áruház,és raktárbázis
  • saját kamion, teherautók
  • az import behozatal, gyűjtő fuvarokkal történik optimalizálva a szállítási időt, és az árat

A cég működése 2 fő alappilléren nyugszik:

kiskereskedelem és viszonteladói hálózat

Magánvásárlóinkat a kaposvári több ezer m²-es – áruházunkban szolgáljuk ki, általában raktárról, ami helyben található. Összességében közel 10 000 féle burkolóanyag, több száz féle szaniter, kád, csaptelep áll rendelkezésre, amelyek java része szebbnél szebb – ötleteket adó – enteriőrökben nézhető – és tapintható – meg. Az áruházunknál, hatalmas parkolóval rendelkezünk, a bemutatóterem akár családok számára is kényelmesen bejárható. Nézelődés, tervezés közben a látogató nyugalmas kanapénkon leülhet, elfogyaszthat egy kis frissítőt, és lapozgathatja a katalógusainkat. A kellemes benyomások az árak megtekintésénél sem változnak, hiszen volumenünkből adódóan igen kedvező, versenyképes árakkal rendelkezünk.

Nagykereskedelmi részlegünk a Kanizsai utcai raktárunkból, és közvetlen a gyárakból is rendelhetnek árukat. Közel 100 elégedett viszonteladó partnercéggel dolgozunk együtt az ország egész területéről.

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúly helyeződik a projekt munkákra, cégünk szolgáltatásait egyre több és nagyobb beruházásnál veszik igénybe. Az importjaink során a projektekre külön projekt-kedvezményeket is tudunk nyújtani, előzetes árajánlatkérés esetén.

Munkatársaink minden területen magas színvonalon képzettek, folyamatos továbbképzésben részesülnek, naprakészek az aktuális trendekben, technikai megoldásokban. Látványtervezéssel , szaktanácsadással, és a burkolók oktatásával is segítjük a lakossági és viszonteladói partnereink igényeit.

A beszállítói kör a nagy szakmai tapasztalatnak köszönhetően igen reprezentatív, és megbízható. Jelen vannak a legnagyobb spanyol, olasz német, lengyel, bulgár, cseh, török gyártók ( Sopro , Hansgrohe , Kludi , LB Knauf , Marley , Azulejo , Opoczno , Emil Ceramica , ERGON , Monica Ceramica , Ege Seramik , ABK , RAGNO , IMPRONTA ITALGRANITI , VIDIMA , Ideal Standard , RAVAK , Sanplast ) Természetesen hazai termékek is megtalálhatók (Alföldi szaniter, Zalakerámia, Méta kádak stb.) Különlegességnek számítanak a rendkívül magas minőségű, igen kedvező árban lévő, Távol-Keletről érkező csempék, burkolólapok, polírozott és matt felülettel, zuhanyfülkék, szaniter áruk.

Ha betér hozzánk, vagy minket választ nagykereskedelmi partneréül, akkor pontosan gyorsan és segítőkészen próbáljuk meg kiszolgálni önt.

Legyen ön is elégedett vásárlónk! Rajtunk már nem múlik!