Hely képe

Otthon Centrum Eger

Cím:
Rákóczi út 28. Eger, 3300
Telefon:
+36 70 454 1880
Web:
https://www.oc.hu/

ELADNÁ INGATLANÁT? VÁSÁROLNA? SEGÍTÜNK!
Díjmentesen intézzük hitelét!

Otthon Centrum: Magyarország legtöbb irodával és legszélesebb ingatlankínálatával rendelkező hálózata az ingatlanpiacon

Az Otthon Centrum 2000. évi alapítása óta a magyarországi lakóingatlan piac egyik vezető szereplőjévé vált és meghatározó szerepét azóta is őrzi. A cég, a fő profilját jelentő ingatlanközvetítésen túl, sokéves tapasztalattal rendelkezik hitelközvetítés, befektetési- és ingatlanfejlesztési tanácsadás terén. Az Otthon Centrum a Biggeorge’s Holding része, melynek tagjai többek között az ingatlanfejlesztés, ingatlan alapkezelés, ingatlanfinanszírozás területén végzik több éve sikerrel tevékenységüket.

Az Otthon Centrum már a 2000-es évek elején elindult, az állami kamattámogatás fűtötte lakáspiaci boom idején tapasztalatával, szaktudásával sikeresen szolgálta az eladókat, a vásárlókat, a befektetési szándékkal piacra lépőket, és nem utolsó sorban a piacon működő ingatlanfejlesztőket. Az akkor szerzett tapasztalatokat a mai napig sikerrel kamatoztatja ügyfelei érdekében.

A folyamatosan változó gazdasági és finanszírozási környezetben egyre fontosabb, hogy megfelelően részletes és valós piaci információk álljanak rendelkezésre akár az egyszeri lakásvásárlást lebonyolító háztartások, a piaci viszonyok változásából hasznot remélő befektetők és a kereslet-kínálat dinamikájára alapozó ingatlanfejlesztők számára. Az eladói oldalon az elvárt értékesítési időhöz illeszkedő legmagasabb, még piacképes ár meghatározása és a megfelelő hirdetési stratégia kialakítása jelent olyan kihívást, amihez az egyszeri adásvétel során megszerezhető tapasztalat messze nem elegendő. A vevői oldalon az elérhető alku mértékének megítélése, a transzparens ajánlattételi és licitálási folyamatok szükségessége, a jelentős kínálatból a teherviselő képességnek és az életminőségbeli elvárásoknak leginkább megfelelő ingatlan megtalálásának nehézsége igazolja az ingatlanközvetítői szolgáltatások létjogosultságát. A befektetési stratégia kialakítása, a befektetési portfolió összeállítása részletes, naprakész piaci információkat és tranzakciós tapasztalatot feltételez. Az egymással versengő lakóingatlan fejlesztések profitabilitási kockázata alapos piacelemzést, a kereslet és kínálat változó viszonyainak előrejelzését igényli.

Országos hálózatunkban felgyülemlett évtizedes értékesítési tapasztaltunkat a legfrissebb piaci tendenciák pontos ismeretével és nyomon követésével állítjuk ügyfeleink szolgálatába. Ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár a megfelelő ingatlan megtalálásáról, az egyszeri adásvételhez szükséges finanszírozás megszerzéséről, az ingatlantulajdonosok számára a legjobb áron történő értékesítésről, befektetési tanácsadásról, vagy ingatlanfejlesztési projektekhez szükséges piacelemzésről, vagy értékesítési szolgáltatásokról.

Tevékenységünk sikerét és magas szakmai színvonalát nem csak az évek során kiszolgált sok tízezer ügyfelünk elégedettsége, valamint a legnagyobb közvetítői megbízásállomány, hanem számos szakmai elismerés is bizonyítja. Országos hálózatunk működése alatt nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj tulajdonosai vagyunk. Az Otthon Centrum 10 éve folyamatosan megkapja a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.