Hely képe

Viszló Trans Belföldi-és Nemzetközi Személyszállítás

Cím:
Hunyadi út 1. Martonvásár, 2462
Telefon:
+36 22 254 297; +36 22 460 049; +36 30 743 1152
Email:
viszlotrans@viszlotrans.hu
Web:
http://www.viszlotrans.hu/
Biztonságos, kényelmes, pontos, magas színvonalú és megbízható személyszállítás partnereink és utasaink részére.

A Viszló Trans Kft. 1994-ben alakult. Fő profilunk az autóbuszos személyszállítás, különjáratok,  autóbuszos kirándulások, munkásjáratok lebonyolítása amit ma már 40 autóbusszal folytatunk belföldi és nemzetközi irányokba egyaránt. Munkánk során a magas felkészültséget igénylő menetrendszerinti helyközi személyszállítás és multinacionális cégek dolgozóinak jól koordinált mindennapos munkába szállítása mellett óvodák, tanintézmények és sportegyesületek részére  végzünk pontos és kiszámítható személyszállítást.

Minden autóbuszos személyszállítási feladatot könnyedén és pontosan, biztonságosan lebonyolítunk, legyen szó akár osztálykirándulásról, csoportos autóbusz kirándulásról, nemzetközi síutakról vagy zarándokutakról vagy a mindennapos munkásszállításról, menetrend szerinti autóbuszos személyszállításról vagy transzferjáratok lebonyolításáról.

Felkészült, profi szolgáltató, koordinációs és szervizhátterünk a garanciánk és védjegyünk.

Központi irodánk Fejér megyében, Csákváron , szerviz- és alkatrészbázisunk pedig Martonvásári  telephelyünkön található. Európai Uniós pályázatokon elnyert támogatásokból, az Új Széchenyi Terv keretében vállalatirányítási rendszert és telephelyeink összeköttetéseit valósítottuk meg, míg az Új Magyarország  Fejlesztési terv keretében Martonvásári telep-helyünket fejlesz-tettük, melynek eredménye képen egy modern és tágas, 1000 m2-es komplexum került megvalósításra szervizzel, alkatrész-raktárral valamint irodákkal.

Autóbuszszervizünkben saját gépjárműparkunk karbantartásai és  javításai mellett vállaljuk  különböző típusú autóbuszok teljes körű javítását a mechanikus részektől a karosszérián át egészen az utastérig.  Autóbuszok műszaki vizsgára való felkészítését autóbusz-szerelésben jártas, tapasztalt kollégáink mellett a speciális fékpadunk és célszerszámaink teszik tökéletessé és sikeressé. Alkatrész raktárbázisunk  és  a folyamatos és  jól működő gyártói, beszállítói hátterünk segítségével bármilyen típusú autóbusz-alkatrészre felmerülő igényt  azonnal vagy rövid határidővel teljesít.

Célunk és elhivatottságunk: a biztonságos, kényelmes, pontos, magas színvonalú és megbízható autóbuszos személyszállítás biztosítása. Munkatársainkkal minden nap partnereink, utasaink elégedettségéért dolgozunk…

Szolgáltatásaink:

  • Autóbusz alkatrész kereskedés
  • Autóbuszok és kamionok külső gépi mosása
  • Autóbuszok teljes körű javítása
  • Dolgozói személyszállítás, munkásjárat
  • Iskolai és óvodai gyermekcsoportok szállítása
  • Menetrend szerinti helyi és helyközi személyszállítás
  • Nemzetközi és belföldi személyszállítás
  • Sportegyesületek és csoportok különjárati szállítása
  • Transzferjáratok lebonyolítása

Központ: 8083 Csákvár, Kossuth út 44.
Telefon: +36 22 254 297; +36 30 743 1152

Telephely: 2462 Martonvásár, Hunyadi út 1.
Telefon: +36 22 460 049