Hely képe

Bencze Travel Kft.

Cím:
Babér utca 19. Tatabánya, 2800
Telefon:
+36 20 383 7879
Email:
bencze-travel@chello.hu
Web:
http://www.benczetravel.hu/
  • személyfuvarozás (dolgozók munkahelyre történő szállítása, repülőtéri transzferek),
  • kisebb csomagok, gyártósori gépalkatrészek szállítása,
  • gépjárművek javítása és karbantartása korszerűen felszerelt műhelyben szakképzett szerelőkkel

A Bencze Travel Kft. 2004-ben alakult, családi vállakozásként.
2001-től egyéni vállakozóként, csak személyszállítást vállalva kezdtük meg tevékenységünket. Az idő előrehaladtával azonban – a megrendelői igények növekedése miatt – fokozatosan, lépésről lépésre fejlesztettük az általunk nyújtott szolgáltatások mennyiségét és minőségét, valamint munkatársaink létszámát. A Búzavirág utcában létesített, javító és gumiszerelő műhellyel ellátott telephelyünket 2011 februárjában vettük birtokba.

Itt korszerű körülmények között tároljuk gépjárműveinket, valamint látjuk el szervizelési és esetleges javítási feladatainkat a kifogástalan minőség biztosítása érdekében.

Ugyanakkor a folyamatos fejlesztések és az építkezések közben is figyelmet fordítottunk arra, hogy a munkavégzésünket meghatározó családias, a problémákat rugalmasan kezelő légkör megmaradjon, bízva abban, hogy ez üzleti partnereinkre is pozitív benyomást gyakorol.

Szolgáltatások:

Társaságunk elsősorban személyfuvarozással foglalkozik.

Szolgáltatásaink közé tartozik a dolgozók munkahelyre történő szállítása, repülőtéri transzferek.

Vállaljuk továbbá kisebb csomagok, gyártósori gépalkatrészek szállítását az Európán belüli leányvállalatok között. Rendkívüli megrendeléseket is igyekszünk gyorsan és pontosan végrehajtani, igény szerint a nap bármely szakában, legyen szó személy, csomag vagy irat szállításáról.
Autóbuszaink és személygépjárműveink a megrendelők igényei szerint közlekednek. Előzetes egyeztetés alapján, mód és lehetőség van a szerződésen kívüli változtatásokra.

A megrendelések telefonon vagy e-mailben történnek, a kiválasztott gépkocsi díjszabásait alapul véve.

Pl. az AGC Automotive Hungary Kft., Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. és az L&P Magyarország Kft.-nél a szerződésünk nem csak a dolgozók munkahelyre történő szállítására korlátozódik. Rendszeresek a reptéri transzferek, szálloda és cég közötti transzferek, hivatalos iratok és jegyzőkönyvek szállítása a budapesti irodák, a tatabányai vállalatok, valamint az európai leányvállalatok között.
Telephelyünkön a gépjárművek javítását és karbantartását korszerűen felszerelt műhelyben szakképzett szerelő végzi.

Előzetes megbeszélés alapján, igény szerint egyéb gépjárművek javítását, karbantartását is elvégezzük.