Hely képe

Aranyhíd Vendégház Makó

Cím:
Szegedi u. 62. Makó, 6900
Telefon:
+36 20 259 6373
Email:
recepcio@ahpanzio.hu
Web:
http://www.ahpanzio.hu/

 A Makói Hagymatikum Gyógyfürdőtől és a Maros Kalandparttól 1 kilométerre, Szegedtől 20 percre, Budapestről körülbelül másfél órányi autóútra található az Aranyhíd Vendégház Makón. Vendégházunk teljesen megújult, otthonos, gyerekbarát környezetben várja a Makóra látogatókat. A Vendégházban 3 jól felszerelt (TV, WIFI, klíma, hűtő, mikro, vízforraló, étkezőkészlet, törölközők stb..) szoba és 5 jól felszerelt, konyhával is rendelkező tágas apartman található, melyek több napos, kényelmes tartózkodást is lehetővé tesznek.

A zárt, kamerákkal őrzött udvarunkon biztonságosan parkolhat. A kisgyermekkel érkezőknek díjtalanul biztosítani tudunk babaágyat, etetőszéket, fürdető kádat. A kerthelységünkben vendégeink és barátaik, családtagjaik részére bográcsozási, grillezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésére. A vendégház kerékpárjaival sportosan, vagy akár bérelhető lovas hintóval nosztalgiázva bejárhatják a gyönyörű Makovecz épületekkel, parkokkal, játszóterekkel, szökőkutakkal ékesített, virágos városunkat. Nem csak megtekinthetik, a kalandvágyók ki is próbálhatják a Maros folyó partján kellemes környezetben lévő Maros Kalandpartot és Lombkorona-sétányt. Lehetőség van a kerékpárutakkal összekötött környező települések meglátogatására is.

A látnivalókról, nevezetességekről, a környező települések (pl.: Szeged ) és a városunk programjairól, rendezvényeiről kérjen információt bizalommal a 24 órában működő recepciónkon. A szálláshelyen több étterem kínálatából ízletes és magyaros ételeket rendelhet. A vendégházzal szemben egy szupermarket ( Lidl ) található ahol mindent néhány perc alatt beszerezhet gyalogosan, például egy grillezéshez, egy bográcsos elkészítéséhez vagy csak egy finom palack bort, egy kellemes esti beszélgetéshez a Maros-part hangulatú kerthelységünkben. Az Aranyhíd Vendégházban egy modern szolárium gép és egy fodrászüzlet működik, melyekre bejelentkezni a recepciónkon keresztül lehet.

 

Kellemes időtöltést kíván az Aranyhíd Vendégház Csapata!