Hely képe

Duroset Technologie Plastics Kft.

Cím:
Kelta utca 1. Sopron, 9400
Telefon:
+36 99 505 589
Email:
office@duroset.hu
Web:
http://www.duroset.hu

Az egyre bővülő piaci igények megkövetelik a folyamatos technikai és szellemi eszközök fejlődését. Mérnökeink a legbonyolultabb precíziós szerszámok kifejlesztésében is nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Képzett szerszámkészítő szakembereink a termékfejlesztésben összeállított koncepció alapján készítik el, a műszaki követelményeknek megfelelően, a magas minőségű, nagy pontossággal, valamint hosszú élettartammal rendelkező fröccsöntő szerszámokat, melyekkel fröccsöntő üzemünk jelentős mértékben autóipari, villamosipari, és élelmiszeripari alkatrészeket állít elő.

Üzemünkön 20 fröccsöntő gépünkön folyamatos termelés folyik. Záró erőt tekintve, 25-300 tonnáig tudunk műanyag alkatrészeket gyártani. A fröccsöntés folyamán Thermoplast (hőre lágyuló) és Duroplast (hőre keményedő) műanyagipari alapanyagokat egyaránt felhasználunk. A hőre lágyuló műanyagok felhasználásánál 1 (1K) illetve 2 komponensű (2K) alkatrészek gyártásához szükséges technológiával is rendelkezünk. Beszállítunk az autóipar, a villamosipar, az élelmiszeripar, és más különböző gazdasági területeken dolgozó kis- és középvállalkozásoknak valamint nagyvállalatoknak. Az élelmiszeripari csomagolóanyagok területén több nagy teljesítményű fröccsöntő gépünkön automatizált IML-technológiát alkalmazunk.