Hely képe

Schekulin Kft.

Cím:
Tómalom út 74. Sopron, 9400
Telefon:
+36 20 9623 797
Email:
info@schekulin.hu
Web:
http://www.schekulin.hu
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:00 - 15:00
Kedd:
07:00 - 15:00
Szerda:
07:00 - 15:00
Csütörtök
07:00 - 15:00
Péntek:
07:00 - 15:00
Szombat:
igény szerint
Vasárnap:
-

Napjaink, rohanó világunk egyik legégetőbb problémája az óriási léptékben növekvő hulladékok kezelése, környezetkímélő módon. A hulladéklerakóban való végleges elhelyezés, vagy az égetőkben történő megsemmisítés nem lehet a jövő technológiája. Az égetéssel a levegőt a szeméthegyekkel a talajt és a felszín alatti vízkészleteinket mérgezzük meg.

A megoldás az újrahasznosítás RECYCLING!

A különböző, feleslegessé vált hulladéknak hitt anyagok szelektív gyűjtéssel 100%-ban újra alkalmazhatók, felhasználhatók, mint például az üveg a papír a fém és a műanyag. Így van ez az építőiparban keletkezett bontási úgynevezett inert hulladékok esetében is. A beton valamint aszfalt törmelék, mely különböző útkarbantartási és átépítési tevékenységekből származik, nem kell, hogy a lerakókon végezze.

A Schekulin Bányászati Kft, a Soproni Polgármesteri Hivatal valamint a Környezetvédelmi – Vízügyi Felügyelet hozzájárulásával jogosultságot szerzett ezen anyagok előkezeléssel történő újrahasznosítására. A zúzással és osztályozással kapott végtermék egy minőségi, értékes másodlagos nyersanyag, ami számtalan útépítési és tereprendezési feladat kapcsán kiválóan alkalmazható.

A lehetőségek kimeríthetetlenek, az újrahasznosítás korszaka megkezdődött, a folyamatos fejlődés folytán az új technológiák további lehetőségeket rejtenek, hogy mind szélesebb körben legyen ez az iparág az emberiség szolgálatában.

Termékeink:

Homok, Kavics, Kő, murva, Recycling, Töltőanyag