Hely képe

Kaiser - Ház: Relax étterem és Pub

Cím:
II. Rákóczi Ferenc út 94. Eger, 3300
Telefon:
+36 20 268 7812
Email:
magosmelinda75@gmail.com
Web:
http://kaiserhaz.hu/

Tulajdonosi köszöntő

Valamikori őseim Dégen, gróf Festetics Antaltól kaptak csárdanyitási engedélyt, a postaút mentén.

A Kaiser Ház, RELAX étterem „Lom-kocsma” billiárd-szalon szintén forgalmas út mentén található, XXI. századi környezetben a 25- ös főút városi szakaszán, a város és a bevásárló-negyed találkozásánál (közel a TESCO- hoz, a Penny Market mellett) a Mátra és Bükk alkotta háttérrel.

Az ezredfordulón még autószalon,- és szervizként üzemelő épületnek adtunk új funkciót.
„NE ÍTÉLJ ELSŐRE”, az épület modern külsője provanszál nyugalmat adó belsőt rejt, köszönhetően a belsőépítész,- a feleségem, egyedi elképzeléseinek.
A ház a mai elvárásoknak megfelelve épült, mozgáskorlátozottak számára is kiválóan alkalmas, légkondicionált, WI-FI használati lehetőséggel, saját parkolóval.

Az étterem földszinti része közvetlen kapcsolat a látványkonyhával, mert a gasztronómia illatok, ízek és látvány harmóniája. Itt található az egyedi kialakítású „helyi termék” bolt is, melynek kínálatát a szezonalitásnak megfelelően folyamatosan változtatjuk, bővítjük.
Az emeleti teremből szép kilátás nyílik a városra, a Mátra és Bükk hegyeire. A billiárd-szalon a földszinti részen az étterem felől és az udvari dohányzóterasz felől is megközelíthető. A szalonban billiárd, csocsó és darts szórakoztatja vendégeinket különleges környezetben és fényekkel.

Az étterem előtti teraszon tematikus jelleggel ajánlott grill és BBQ ételek mellett, a szezonnak megfelelően változó „a’ la carte” kínálatunkhoz elsősorban egri és környékbeli borokat ajánlunk. Kiváló alapanyagainkhoz helyi termékeket használunk, ezekből készítjük ételeinket. Erről és az elkészítés módjáról a saját szemével győződhet meg kedves vendégünk, láthatja a hús sütését, hallhatja a sercegését, érezheti az illatát, a szeme elé tárul a XXI. századi konyhatechnika, a séfek művészete.

Hűsítő koktélok, long-drinkek, csapolt- és üveges sörök, pezsgő és pálinka különlegességek szerepelnek kínálatunkban, a hét végén éjfélig nyitva tartó étteremben és billiárd-szalonban egész évben várjuk vendégeinket. Kávé és tea különlegességek teszik teljessé gasztronómiai kínálatunkat.