Hely képe

Astor Konzorcium Kft.

Cím:
Kiskert utca 3. Ajka, 8400
Telefon:
+36 88 501 080
Email:
mail@astorkonzorcium.hu
Web:
http://www.astorkonzorcium.hu/

• Nemzetközi és belföldi szállítmányozás
• Spedíció
• Raktározás
• Csomagolás
• Ipari ládamosás

Cégünk húsz éves múltra tekint vissza a nemzetközi fuvarozás és fuvarszervezés terén. 1993-ban egyéni vállalkozásként kezdte meg működését, 2 db 3, 5 tonnás gépjárművel. Rövid időn belül kialakult egy viszonylag állandó megrendelői kör, mely köszönhető volt rugalmasságunknak és megbízható működésünknek. Fokozatos fejlődés eredményeképpen 1999-ben Kft-vé alakultunk és jelenleg az 1,3t raksúly és a 24t raksúly között minden szállítási igényt ki tudunk elégíteni. 2006-ra elkészült cégünk saját raktárbázisa, ahol 1500 m2-en polcrendszereken 7 m magasságban korszerű raktározási feladatokat tud ellátni.

A Kft. tulajdonosa Rapi Gábor. A szakmai vezetés Rapi Gábor kezében összpontosul, aki a nemzetközi fuvarozás területén nagy szakmai tapasztalattal bír. Jelenleg a Kft. 25 alkalmazottal dolgozik, ebből az irányításban és fuvarszervezésben 5 fő tevékenykedik. A fuvarszervezésben dolgozó munkatársak német és angol nyelven beszélnek, több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Napi munkájuk során több mint száz vállalkozással állnak kapcsolatban, annak érdekében, hogy gépjárműparkunk folyamatos kihasználása az export-import szállítmányozás koordinálásával közel 100 %-os legyen. Tehergépjármű vezetőink kiválasztásánál fontos szerepet játszik a szakmai tapasztalat és a büntetlen előélet, ezért minden jelentkezőtől kézzel írt önéletrajzot és erkölcsi bizonyítványt kérünk. A szakmai önéletrajz alapján az előző munkahelyektől referenciákat kérünk. A kiválasztás többlépcsős személyes interjú alapján történik. Sikerült elérnünk, hogy munkatársaink állandóak, nem cserélődnek, így pontosabban, megbízhatóbban tudunk dolgozni. Irodatechnikai hátterünk: zavartalan működésünkhöz rendelkezésünkre áll 2 ISDN telefon fővonal, mely 4 vonalat biztosít, irodai alkalmazottaink mindegyike rendelkezik mobiltelefonnal, mely lehetővé teszi a munkaidőn kívüli maradéktalan elérhetőséget, valamint két korlátlan Internet hozzáférés biztosított. Számítástechnikai rendszerünk lehetővé teszi a legkorszerűbb digitális technika alkalmazását.

Gépjárműparkunk életkora 1,5 év alatt van, így mindegyik garanciális időn belül van, ezért bármilyen meghibásodást rugalmasan és gyorsan tudunk orvosolni. A pontos és biztonságos fuvarozás érdekében gépjárműveink műholdkövető rendszerrel van felszerelve. Ez lehetővé teszi a gépkocsiparkunk Magyarországon belüli utca-házszámra történő követése, Európában pedig utca szinten történő figyelését, probléma esetén azonnali helymeghatározást tesz lehetővé. Ezt a lehetőséget partner cégeink számára is biztosítani tudjuk egy saját kódszám biztosításával. Így amennyiben igénylik biztosítani tudjuk Önök számára, hogy szállítási feladataikban résztvevő gépjárműveinket folyamatosan figyelemmel kísérhessék. A követő rendszer segítségével a rakomány útja több évre visszamenőleg dokumentálva van, így bármilyen felmerülő probléma esetén visszakereshetők az adatok. Minden gépjárművünk rendelkezik mobiltelefonnal, így alkalmazottainkkal bármilyen esemény bekövetkeztekor közvetlen kapcsolatot tudunk felvenni. Gépjárműveinket szakszervizekben és saját szervizünkben tartjuk karban. Fuvarvállalásainkat több lépcsőben dokumentáljuk, első lépcsőben a megbízás beérkezésekor az erre a célra kialakított formanyomtatványon rögzítjük, majd ezt követően felvitelre kerül egy komplex fuvarozási programban. Ez a program lehetőséget biztosít arra, hogy egy adatrögzítéssel megtörténjen a fuvar regisztrációja, teljesítés után a számla elkészítése, valamint figyelemmel kíséri a számlateljesítéseket. Vállalkozásunk a belföldi és nemzetközi fuvarozáshoz szükséges engedélyekkel rendelkezik.

A biztonságos és rugalmas szállítmányozás érdekében:

CMR biztosítással (100.000 USA $-ig, de a biztosítás mértéke fuvarfeladathoz igazítható),
CASCO biztosítás,
Személy és vagyonbiztosítással

Cégünk célul tűzte ki maga elé, hogy magas színvonalú és biztonságos szolgáltatást nyújtson minden partnere számára a szállítmányozás és raktározás területén.