Hely képe

Door to Door Express Kft.

Cím:
Csever u. 3. Tata, 2890
Telefon:
+36 20 268 2117
Email:
info@dtdexpress.hu
Web:
https://dtdexpress.hu/
Küldetésünk, hogy már meglévő és elégedett Ügyfeleink és leendő új Ügyfeleink szállításait a lehető legprecízebben és legpontosabban személyes és részletes tájékoztatás mellett juttassuk célba a lehető legkedvezőbb díjon.

A Door To Door Express Kft 2004-ben alakult. Teljes mértékben magyar tulajdonban lévő nemzetközi szállítmányozási és logisztikai vállalat. Megalakulását a piacon kialakult erős versenyhelyzetnek köszönheti, ugyanis az alapító tagok úgy gondolták, ha egyesítik a fuvarozás és a szállítmányozás területein szerzett többéves tapasztalataikat, akkor ügyfeleink számára egy teljes körű, a szállítmányozás területén minden igényt kielégítő, színvonalas, rugalmas és versenyképesebb szolgáltatást tudnak nyújtani.

Megbízhatóságunkat az évek óta meglévő BISNODE „A” tanúsítása is jelzi , amit a magyar piacon szereplő cégek mintegy 7,44%-a érdemelt csak ki. Hazai és külföldi szakmai szervezeteknek is tagjai vagyunk, többek között az Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége, C5C, MIFFA. Célunk a minőségi szolgáltatás biztosítása földön, vízen és levegőben egyaránt, ügyfeleinknek a következő területeken felmerülő igények kielégítésére nyújtunk megoldást , nemzetközi viszonylatokra:

A fuvarozásban a biztos és megbízható alapokat cégünk stratégiai partnere garantálja, amely már több, mint 10 éves tevékenysége során mára egy 103 gépjárműből álló flottával szolgálja ki ügyfeleit, ügyfeleinket. Cégünk fő profilja a nemzetközi szállítmányozás, de ügyfeleink igényeinek megfelelően belföldi szállítmányozást, raktározást illetve az ehhez kapcsolódó hozzá adott értékű szolgáltatásokat is biztosítjuk.

Vállalatunk tagja a C5C és MIFFA nemzetközi szállítmányozói hálózatoknak, amelyen keresztül minden főbb kikötőben és reptéren megbízható partnerekkel tudunk Önnek pontos és megbízható szolgáltatást nyújtani. Munkatársaink évtizedes tapasztalata és személyes kapcsolatrendszere segíti elő az olyan feladatok és szolgáltatási igények kielégítését, melyben nem elég csupán a szállítást lebonyolítani, de személyre szabott megoldások is szükségesek.

Szállításaink szervezését irodáinkból, Tatáról, Székesfehérvárról és Budapestről végezzük. Középpontban az ügyfél áll, így nagy hangsúlyt fektetünk az információáramlásra, ügyfeleink időben történő és megfelelő tájékoztatására valamint a folyamatos kapcsolattartásra. Reméljük, hogy cégünk felkeltette az érdeklődését és minél hamarabb tudunk Önnek segíteni a fuvarfeladatok megoldásában.

Sok sikert kívánunk: Door To Door Express Kft. csapata