Hely képe

FitneszFészek

Cím:
Fóti út 99. Mogyoród, 2146
Telefon:
+36 30 578 4022
Email:
fitneszfeszek@gmail.com
Web:
http://www.fitneszfeszek.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:40 – 21:00
Kedd:
07:40 – 21:00
Szerda:
07:40 – 21:00
Csütörtök
07:40 – 21:00
Péntek:
07:40 – 21:00
Szombat:
08:00 - 21:00
Vasárnap:
08:00 - 21:00

A FitneszFészek megalakításával célunk, hogy az egészségfejlesztés jegyében egy funkcionális edzésekre alkalmas, személyi edzésekkel és csoportos órákkal megtölthető létesítményt hozzunk létre, illetve olyan programokat valósítunk meg, melyek a Mogyoródon és vonzáskörzetében élők mozgással kapcsolatos igényeit elégítik ki.

Közép és hosszú távú terveink között szerepelnek, hogy széles palettájú csoportos órák közül választhassanak vendégeink, illetve a személyi edzések terén is a legtöbb igényt ki tudjuk elégíteni jelenleg 150 m2-en elterülő gépparkunkkal. A teljesség igénye nélkül gondolkodunk egyéni, páros és csoportos személyi edzésben, alakformáló csoportos órákban, funkcionális edzésekben, tartásjavító programban, jógában, baba-mama tornában stb.

Terveink között szerepel továbbá, hogy versenysportolókkal (például labdarúgókkal, kézilabdázókkal) is foglalkozzunk (erőnlétfejlesztés, mozgáskoordináció-javítás, mentális és pszichés felkészülés stb).

Hétvégi programok szervezésében is gondolkodunk olyan megfontolásból, hogy kikapcsolódást tudjunk kínálni a közösségnek, amely során egy könnyed mozgással le tudják vezetni a hétköznapok során felgyülemlett feszültséget, és a játékos mozgásoknak köszönhetően kaphatnak egy könnyed átvezetést a hétvégi pihenéshez.

Összefoglalva tehát egy olyan nagyszabású projektben gondolkodunk, amely a gyerekek, fiatalok és felnőttek körében az egészségre nevelést, a kiegyensúlyozott testmozgást és táplálkozást helyezi előtérbe különböző személyi edzések, csoportos órák, mozgásos rekreációs programok szervezésével, lebonyolításával.

 

Különleges ajánlat
Családi kedvezmény a FitneszFészekben!
Ha már az egész dinasztia nálunk formásítja és fejleszti magát, itt az ideje, hogy felhasználjátok az új lehetőségeiteket!

Új bérlettípusokkal kedveskedünk a hozzánk járó rokoni köröknek, hogy még szorosabbá kovácsolhassák a családon belüli kapcsolatokat, és hogy jobban megérje együtt mozogni! 😉

Ezért alkottunk számotokra egy 15 és egy 21 alkalomra szóló vegyes bérletet. Csoportos órákra és kondi edzésre egyaránt beválthatjátok. Feltétel, hogy legalább hárman járjatok hozzánk egy családi egységből, így együtt vehetitek igénybe a nektek szóló lehetőséget.

Részletek a FitneszFészekben, személyesen vagy telefonon. Várunk benneteket sportolni vágyó kicsik és nagyok!