Hely képe

Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő

Cím:
Béke utca Velence, 2481
Telefon:
+36 22 589 971
Email:
spa@velencespa.com
Web:
http://www.velencespa.com/

A Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő a Velencei-tó első olyan resort komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, konferencia és gyermekbarát szálloda is. Közvetlenül a Velencei-tó partján helyezkedik el, Budapesttől mindössze 45 km-re.
Éttermeinkből, a szobák erkélyéről, a konferenciatermekből csodálatos kilátás nyílik a Velencei-tóra és a környező dombokra. A környék számos egyéb természeti és kulturális látnivalóban is bővelkedik, így a nálunk töltött idő valóban maradandó élményeket ígér.

Konferenciára érkező vendégeinket természetes fénnyel megvilágított, modern felszerelésű rendezvénytermekkel várjuk. A hivatalos program után wellness & spa központunkban pihenhetik ki a hosszú nap fáradalmait vagy válogathatnak az egyedülálló szabadidős és sportprogramok közül.

A legkisebb látogatók számára gyermekbarát környezetet alakítottunk ki: játszószobát, gyermekmedencét, játszóteret, homokozót, Dzsungel házat, Játékszigetet. A hét valamennyi napján szakképzett animátorok foglalkoznak a 3 évesnél idősebb gyermekekkel, hogy a szülők valóban átélhessék a tökéletes relaxáció élményét. Ele-Fülöp és Ele-Fanni, a szálloda kabalafigurái sok szeretettel várják a gyermekeket! Minden nap teljes életnagyságban találkozhatnak velük, együtt játszhatnak, hétvégén és ünnepnapokon pedig a Mini Discoban táncolhatnak kedvenceikkel. Saját animátorcsapat várja a vendégeket reggeltől estig tartó, változatos gyermek- , felnőtt és vízi sportprogramokkal. Kedden és csütörtökön Ringató foglalkozások: A Kodályi alapelvekre épülő kisgyermekkori zenei nevelés már a kedves vendégek számára is elérhető.

Fókuszban a kényelem.
Szobáink felszereltsége vendégeink kényelmét szolgálja: széles csatornaválasztékú kábeltelevízió, minibár, szobaszéf, vezetékes- és vezeték nélküli internet hozzáférés, törölköző- és fürdőköpeny bekészítés valamint kávé- és teabekészítés.
Mozgáskorlátozott vendégeink számára szállodánk valamennyi közös helyiségét, két szobáját és a teljes wellness részleget akadálymentesítettük.

Élvezze hát a négycsillagos kiszolgálást és kényeztetést, ígérjük mi azon leszünk, hogy emlékezetessé tegyük az itt töltött napokat!