Hely képe

Holiday Inn Budapest-Budaörs

Cím:
Rubik Ernő u. 2. Budaörs, 2040
Telefon:
+36 23 504 000
Email:
sales@hibudhotel.hu
Web:
http://www.hibudhotel.hu/

A Holiday Inn Budapest-Budaörs szálloda Budapest nyugati kapujában, a belvárostól mindössze negyed órányira, az M1/M7-es autópályák mentén fekszik.

Az autópályáról letérve, a szállodát körülölelő nagy, ápolt kert és a tágas, ingyenes parkoló a nyugalom szigetét varázsolják elénk a budaörsi agglomeráció, a bevásárló központok és irodaházak nyüzsgő világában. A szálloda lobbyjába lépve modern, kellemes, megnyugtató enteriőr, magasan képzett, udvarias személyzet fogadja vendégeinket.

Szállodánkban 160 légkondicionált és hangszigetelt szoba továbbá 4 apartman, mélygarázs, fitneszterem, szauna, teniszpálya, wifi, mosoda, Lobby Bár és Sindbad éttermünk várja vendégeinket.
5 db légkondicionált, minden igényt kielégítő konferencia termünk 300 főig ideális helyszíne céges rendezvényeknek, konferenciáknak.

Szállodánkban a gasztronómiára külön hangsúlyt fektetünk: Az Oláh Zoltán Chef vezette kiváló konyha klasszikus magyar és nemzetközi fogásokat vonultat fel, melyeket vendégeink nemcsak különleges hangulatú Sindbad éttermünkben, hanem jó idő esetén árnyas teraszunkon is élvezhetnek.

A Holiday Inn Budapest-Budaörs a Holiday Inn lánc egyetlen magyarországi szállodájaként egyszerre képviseli a hagyományos magyar vendégszeretetet és egy nemzetközi lánc szigorú feltételeinek minden szempontból megfelelő professzionizmusát.

Szállodai szolgáltatások, felszereltség:

138 standard szoba
22 Executive szoba
4 Executive apartman
Sindbad étterem
Terasz
Lobby bár
5 konferencia terem
Szauna
Fitneszterem
2 teniszpálya
Masszázs
Saját kültéri parkoló 154 férőhellyel: ingyenes
Mélygarázs: 6 €/nap
Buszparkoló
Concierge szolgáltatások
Széf a recepciónál
Mosodai szolgáltatások
WIFI a szálloda teljes területén: ingyenes