Hely képe

Kertduó Kft.

Cím:
Simongát utca 2. Budapest, 1162
Telefon:
+36 70 344 3997
Email:
kertduo@gmail.com
Web:
http://www.kertduo.hu/

Mit tudunk nyújtani Önöknek?

Tisztában vagyok azzal, hogy ez a piac is telített, mint sok más ágazat, és a családok és az intézmények is alacsony költségvetéssel működnek, de hiszem azt, hogy ha teljesen az Önök igényeit kiszolgálva működünk, a nehézségek ellenére sikeresek lehetünk. Csodákat sajnos mi sem tudunk nyújtani, de megfelelő szervezéssel, körültekintéssel, nem utolsó sorban magas szakmai hozzáértéssel egy projekt kivitelezésénél sokat tudunk megtakarítani az Ön számára is, így a nálunk elköltött összeg megtérülő befektetéssé válhat.

A költségeknél ügyelünk arra, hogy Ön a lehető legkisebb költségvetéssel álljunk az Önök rendelkezésére. Itt nem gondolok másra, pl., mint, hogy mi nem adjuk tovább a munkát alvállalkozóknak, a kivitelezést saját magam végzem olyan létszámmal, amit a munka nagysága megkíván.

Mi az Önök hosszú távú igényeit valósítjuk meg! Kertek tervezésénél az alapvető tényezők (fényviszonyok, talajtípus stb.,) mellet figyelembe vesszük mind azt, ami az önök terveiben állnak (pl. jövőbeli tervek, gyerektervezés), mire szeretnék használni kertjeiket (Pl. pihenő kert vagy nagyobb társaságok összejövetelére alkalmas hely) nem utolsó sorban a kert különleges jellegét (Pl. mediterrán vagy japánkert stb.) .Ezen fontos tényezők tudatában tudunk olyan lehetőségeket felvázolni, amellyel több év után is tudja a kertjét élvezni s gyönyörködni benne! Mindig több lehetőséget vázolunk fel, amelyből ön a legszimpatikusabbat választhatja ki! Munkáinkra teljes körű garanciát és felelősséget vállalunk!

Fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai naprakészséget, hogy az Önök igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálni. Szakmánkban nincs megállás újabb és ujjbab kihívásokkal és lehetőségekkel találjuk magunkat szembe így mai napig szakmai konferenciákon bemutatókon gyarapítom tudásomat, ismerkedek új lehetőségekkel! Tudom nem a legegyszerűbb és legkönnyebb szakmát választottam, de mindenkori fáradalmaimat kárpótolja számomra a természet közelsége és az elégedett megrendelőim elismerése.

Szakmai múltunk

Kezdetben magánvállalkozóként (kiskertészként) dolgoztam ugyanezen a szakterületen. Nem alapozatlanul kezdtem el ezt a szakmát, hisz tanulmányaimat mind középiskolában mind felsőoktatásban ezen a szakterületen végeztem. Sikeres vizsgát tettem öntözőrendszer telepítői tervezői tanfolyamon, valamint II kategóriájú növényvédelmi szakvizsgával is rendelkezem, mely lehetővé teszi erősebb hatóanyagú szerek vásárlását, felhasználását. Ezek mellet könnyű és nehéz gépkezelői vizsgákat is végeztem.

Elméleti tudásomat a Kertépítők, kerttervezők mellett gyakorlatiasítottam, növényismeretemet egy faiskolában mélyítettem el. 5 éve saját lábamra állva kezdtem meg önálló munkásságomat, amely eleinte a kertfenntartásban, kertgondozásban merült ki majd, kisebb kertek terveinek elkészítése és megvalósítása után érzem azt a tudást amellyel már komplett összetettebb munkákat is teljes nyugodalommal vállalhatok és ezekre így teljes garanciát merek vállalni!

Cégünk nagyon fiatal, 2011 telén alakult meg a KERTDUÓ KFT: Az elégedett ügyfeleink folyamatos ajánlásainak köszönhetően cégünk dinamikusan fejlődik.

Munkásságunk a parkok, kertek, gyümölcsösök, erdők teljes körű fenntartásában, valamint teljesen új parkok, kertek építésében gyümölcsösök, erdők telepítésében nyújt segítséget a megtervezéstől a kivitelezésig.

Vállaljuk veszélyes fák kivágását, egészségügyi metszését, gallyazását, felpucolását.

Gondolunk azon kertbarátokra is, akik csak a kertészkedéshez szükséges anyagok, szerszámok, kiegészítők, növények beszerzésében kérnek segítséget! Nekik működtetjük web áruházunkat, ahol mindig változó akciókkal, szezonhoz igazított újdonságokkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Munkát a következő területeken tudunk vállalni:

Egész Pest megyében, valamint nagyobb projektek esetében az ország bármely területén.

Tegyen próbára minket, kérjen tőlünk ingyenes felmérést, és árajánlatot!

Egy ingyenes felmérés illetve árajánlat elkészítése után munkánkkal bizonyíthatjuk, hogy az, Önök elképzelésének és igényeinek maximális megvalósítása” valójában mit is jelent!