Hely képe

Mr. Stone - Dunakeszi Kertészet

Cím:
Fő út 1. Dunakeszi, 2120
Telefon:
+36 20 9418 758; +36 20 444 5737
Email:
info@mrstone.hu
Web:
https://mrstone.hu
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 18:00
Kedd:
08:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 18:00
Csütörtök
08:00 - 18:00
Péntek:
08:00 - 18:00
Szombat:
08:00 - 15:00
Vasárnap:
-

Story

Cégünket 10 éve alapítottuk. Telephelyünkön minden, ami a kert építéséhez, vagy szépítéshez szükséges, az nálunk megtalálható. (Ami pedig mégsincs, azt igény esetén megpróbáljuk beszerezni.)

Mivel is foglalkozik Mr. Stone?

Két fő profilunk a kertépítés és a kőkereskedelem. Aki betér Mr. Stone üzletébe, az mintegy 4 000 m2 területen kövek óriási választékát, kerti dísztárgyakat, grillezőket, fából készült gyermek játszótereket, babaházakat és egyéb kertépítési kellékeket talál. Örömmel tudatjuk, hogy néhány év kihagyás után ismét árusítunk növényeket is. A hagyományos örökzöldek, cserjék és egynyári virágok mellett olasz mediterrán növények széles választékát kínáljuk. Mindehhez kedves, segítőkész és hozzáértő kiszolgálás párosul, mely a mai rohanó, robotosított világunkban nem megszokott, sajnos. Gálériánkban mektekintheti a telephelyünk fotóit, továbbá a már elkészült munkáinkat.

Célkitűzéseink

Elsődleges célunk természetesen az, hogy vásárlóink igényeinek a lehető legjobban megfeleljünk. Így főként arra törekszünk, hogy jót áruljunk, jó áron!  Azonban fontos megjegyeznünk, hogy számunkra a legfontosabb a minőség és a szakértelem, nem az olcsóság. Hisszük, hogy az alapos, precíz munkának, valamint a jó minőségű alapanyagoknak és így a kész terméknek is, ára van. Nem célunk belemenni a multinacionális cégek által diktált árversenybe, a minőség rovására. Olcsó, de silány termékek forgalmazásával nem kívánunk foglalkozni. Hisszük, hogy ez a szemléletmód hosszú távra tekintve mindenkinek megtérül!

Évről évre bővítjük választékunkat és növeljük raktárkészletünket is, a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Miért Mr. Stone?

Mert munkáinkra és az általunk forgalmazott termékekre garanciát vállalunk.
Mert nagy hangsúlyt fektetünk a rövid határidőkre, és azok pontos betartására, valamint a rugalmas ügyintézésre.
Mert folyamatosan megújuló árukészlettel és akciókkal várjuk Önt a hét minden napján!

Böngésszen kedvére termékeink között, és kérjük, nézze meg szolgáltatásainkat is! Nyomtassa ki kuponunkat, és vásároljon kedvezménnyel üzletünkben!

Ha tetszett, amit látott, nagy szeretettel várjuk Önt telephelyünkön személyesen is, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön!

Termékek            

Díszkövek
Dísznövények
Gumitégla
Játszótér / Babaház
Kertépítési Kellékek
Kerti Kőtárgyak
Kőburkolatok
Kutyaház
Napvitorla
Térkövek

SZOLGÁLTATÁSOK             

kertépítés
gyepszőnyeg
öntözőrendszerek
kertfenntartás
házhozszállítás
tűzijátékvásár
karácsonyi fenyőfavásár