Hely képe

Murasóder Kft.

Cím:
Sugár út 40. Nagykanizsa, 8800
Telefon:
+36 20 967 5247
Email:
murasoder@kiralynet.hu
Web:
http://www.murasoder.hu/

A Murasóder Kft. megalakulása óta látja el Nagykanizsa környékét, és a Balaton déli partját kiváló minőségű kaviccsal, valamint jó minőségű termőfölddel, folyami homokkal. Termékeinkről akkreditált labor által készített megfelelőségi jegyzőkönyvvel rendelkezünk, melyet szállításkor vevőink rendelkezésére bocsájtunk.

Országosan is kiemelkedő az anyagválasztékunk, mellyel a lakosságon kívül betonüzemeket, építőipari vállalkozásokat látunk el, az egészen kis építkezésektől a nagy projektekig. Kínálatunkban megtalálható a jó minőségű bányakavics, valamint rengeteg frakciójú osztályozott, valamint mosott, tört osztályozott kavics is. Emellett folyami homokot, és a térségben egyedülállóan termőföldet is vásárolhat hivatalosan bányánkban!

Kavicsbányánk Murakeresztúron található, és saját járműveinkkel, valamint alvállalkozóinkon keresztül házhoz szállítást is vállalunk, nagy mennyiségben, rövid határidőre, akár nagyobb távolságra, a Balaton déli partjára is.

Legyen szó bármilyen magán, vagy közületi beruházásról, egyedi, versenyképes árainkkal, rugalmas szállítással igyekszünk kiszolgálni partnereinket!

Szívesen állunk rendelkezésére termékeinkkel, árajánlattal, szállítással kapcsolatban lenti elérhetőségeinken!

Termékek

– Bányakavics

– Osztályozott kavics (0-16, 0-24, 0-32, 24-50)

– Mosott, osztályozott kavics (0-1, 0-2, 0-4, 4-8, 8-16, 16-24)

– Durva (kulé) kavics

– Tört, osztályozott kavics (0-4, 0-8, 4-8)

– Folyami homok, termőföld, meddőföld

Árajánlat kéréssel, kiszállítással kapcsolatban kérjük telefonáljon, vagy küldjön e-mailt!