Hely képe

RADÁK Építőipari és Szolgáltató Kft.

Cím:
Kézműves u. 1. Siófok, 8600
Telefon:
+36 82 385 272; +36 84 510 449; +36 30 411 6068
Email:
radakfuvar@gmail.com
Web:
http://www.radakkft.hu/

Rólunk

A Radák Kft. 2003. decemberében alakult, tagjai, Radák József és Radák András. Radák József korábban 1976-tól a DÉLVIÉP Kft-nél dolgozott, ahol különböző beosztásokban szerzett több évtizedes tapasztalatai alapján indították el a vállalkozás tevékenységét. 2008-ban a vállalkozás 3 személyes lett, kibővült Radák Judit taggal.

A közműépítés területén nagy tapasztalattal rendelkezünk. A társaság jövőbeni célja, hogy a megteremtett értékeikre alapozva egy hatékonyan működő társaságot építsen a megrendelői kör megelégedésére. A növekvő árbevétel mellett az utóbbi két évben termelőgép beruházást hajtottunk végre, melynek segítségével igyekszünk minden felmerülő igényt kielégíteni.

Tevékenységek

A társaság alaptevékenysége közmű- és mélyépítés. Elsősorban szennyvízcsatorna és csapadékcsatorna építést, járda és parkoló építést jelent.

2009 januárjától tevékenységi körünk kibővült fuvarvállalási- és fuvarszervezési tevékenységgel, amelyet siófoki telephelyünkön szervezünk.

Üzletpolitika

A Radák Kft. árbevételét folyamatosan stabilan, illetve kis mértékben emelni kívánjuk a közeljövőben. A fiatal tagok tanulmányaik befejezése után bekapcsolódnak a társaság irányításába, mely lehetővé teszi az irányítás korszerűsítését.

Szeretnénk a tevékenységi kört az útépítési, gépi földmunkavégzéssel kibővíteni, valamint a környező Önkormányzatok beruházásaiban közreműködni.

Referenciáink:

Velence térség szennyvízcsatornázás
Mecsekpölöske szennyvízcsatorna építés
Pécs szennyvízcsatorna építés
Lengyeltóti csapadékcsatorna építés
Vése szennyvízcsatorna építés

Legnagyobb vevőink:

Szabadics Zrt. Zalakaros
Alterra Kft.Budapest
Nivel-Bau Kft Szepetnek
Sió-Eckes Kft. Siófok
Semmelrock Stein+Design burkolatkő Kft. Ócsa
Saint Gobain Zrt. Siófok
HZP Kft. Siófok
Duna-Dráva cement Kft. Vác