Hely képe

DUOCOR Ipari Bt.

Cím:
Rákosi út 4. Makó, 6900
Telefon:
+36 62 211 377
Email:
duocor@duocor.net
Web:
http://www.duocor.net/

Az DUOCOR Ipari Bt. 1993-ban nyitotta meg gyártóbázisát Magyarországon. Az alapítás óta állandó fejlődés eredményeképpen Makón ma már közel 360 motivált munkatárs dolgozik sokféle modern technológiát alkalmazva a 10 hektár telken felépült 30 000 m2-es termelési területen.

A DUOCOR nagy tapasztalatokkal rendelkezik az ismétlődő, sokféle variációval rendelkező, kis és közepes sorozatú termékek gyártásában és nagy pontosságú logisztikájában.

Saját fejlesztésű termékeink gyártásán és értékesítésén túlmenően, B2B kapcsolatainkon keresztül partnerei vagyunk több gyártó és kereskedő üzletfelünknek is.

Folyamatosan keressük új üzleti partnerekkel való együttműködés lehetőségét különböző termelési-technológiai területeken; B2B kapcsolatainkban a partnereinkkel közösen dolgozunk az új és a már meglévő termékeik fejlesztésén.

Telephelyünkön az alábbi korszerű technológiai lehetőségekkel állunk rendelkezésre:

1. Fémfeldolgozás: hegesztés, csőhajlítás, sík- és csőlézer vágás, hagyományos lakatosipari tevékenység, szerszámkészítés; elektrosztatikus porszórás 250-1000 órás sópermetteszt állóságig; fémipari szereldei tevékenység

2. Faipari megmunkálás: laminált bútorlapokból korpuszbútorok készítése, hagyományos és lézeres élfóliázás, poliuretán élzárás

3. Műanyagipari megmunkálás: 50-550 t fröccsöntő gépekkel 60-2000 g termékek gyártása