Hely képe

Kecskeméti Konzervgyártó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
Szolnoki út 35. Kecskemét, 6000
Telefon:
+36 76 546 060
Email:
info@kkkft.hu
Web:
http://kkkft.hu/

A Kecskeméti Konzerv Kft. megalakulása, azaz 2005. tavasza óta, azt a termelési filozófiát követi, hogy a mai, kiélezett, globalizálódott világban a hatékonyság és a minőség garanciája a termelési profil speciális volta. Csak így lehet versenyben maradni és a globális piacon megmaradni.

Vállalatunk ezért döntően zöldborsó és csemegekukorica feldolgozásával foglalkozik, melyeknek – kimondhatjuk – specialistái vagyunk. Azért e két mezőgazdasági termékre esett a választás, mert ezeknek szántóföldi technológiája magas szinten gépesített, és a termeltetéshez szükséges mezőgazdasági szaktudás, valamint az öntözés lehetősége is rendelkezésre áll.

Egy feldolgozó üzem akkor áll biztos lábakon, ha a mezőgazdasági partnereivel szerződéses kapcsolatban van.

Vállalatunk mintegy 50 mezőgazdasági termelővel alakított ki szoros együttműködést és kapcsolatot, mely elengedhetetlen feltétele a biztos tervezésnek és gyártásnak, azaz a nyersanyag ellátásnak. Vállalatunk vezetősége elkötelezett a GMO mentesség iránt, csak úgy, mint Magyarország, s ezért mi magunk biztosítjuk termelőink számára a GMO mentes vetőmagot, nemzetközi, jó hírű vetőmag termeltető és forgalmazó cégektől.

A nyersanyag optimális gyors feldolgozása és beltartalmi értékeinek megőrzése érdekében mezőgazdasági partnereink döntően 150 km-es körzeten belül helyezkednek el. Így tudjuk elérni azt, hogy a betakarított termék – tehergépkocsis beszállítással – 4 órán belül vállalatunkhoz beérkezzen.

Vállalatunk rendelkezik az IFS (International Food Standard) és a BRC (Global Standard For Food Safety) minősítési rendszerekkel, melyek az Európai Unióban honosak. Rendelkezünk ezen kívül a HACCP, az ISO és az áruházláncok által elvárt egyedi audit szempontoknak való megfeleléssel is.

Gyártási kapacitásunk rendkívül rugalmas, képesek vagyunk naponta 1,9 millió fél kg-os doboz egyenértéket gyártani a legkisebb dobozmérettől, azaz az ¼-estől az 5 kg-os dobozig minden méretfajtából.

Korszerű, úgynevezett mintaüzemet hoztunk létre két év alatt, 2012-ben és 2013-ban, mintegy egy milliárd forint értékben, mely megfelel az Európai Uniós színvonalnak.

Szervezetileg rendkívül hatékonyan működünk, a szolgálati utak rövidek, és egy kolléga, – adott esetben – több feladatot is képes egyidejűleg ellátni.

Rendszeresen, naponta értékeljük a gyártást, és határozzuk meg a következő napi tennivalókat, úgy, hogy a legyártott termékeinket rendszeresen analizáljuk és organoleptikusan, azaz érzékszervileg – kóstolás útján – is értékeljük.

A fennállásunk óta tevékenységünket eredményesen végezzük, és folyamatosan fejődünk.

Termékeinket – közvetítői kereskedelem kihagyásával – Nyugat-Európai nagy láncoknak közvetlenül adjuk el. Ez az alapja kereskedelmi filozófiánknak.