Hely képe

Félegyházi és Társa - Nyílászáró és Árnyékolástechnika

Cím:
Dózsa György u. 146. Szentes, 6600
Telefon:
+36 30 382 4924; +36 63 322 397
Email:
f.ablak94@gmail.com
Web:
http://www.nyilaszaroszentes.hu/

Ajtó- Ablak és Árnyékolástechnika, Redőnyök, Garázskapuk

Zsaluziák, Napellenzők, Külső és belső árnyékolók

Nyílászárók és árnyékolók széles választékú forgalmazása. Keresse Akcióinkat!

Vállalkozásunk 1994-ben kezdte meg működését, azóta nagy fejlődésen mentünk keresztül. Először csak hazai reluxákat és redőnyöket forgalmaztunk melyeket kereskedelmi cégektől vásárolt alkatrészekből a saját műhelyünkben állítottunk össze.

A fokozatosan változó lakossági igények és vásárlóink közé belépő vállalkozások, vállalatok igényeinek megfelelően az árnyékolástechnika, kaputechnika és a termékeinkhez kapcsolódó biztonságtechnika teljes skáláját forgalmazzuk. Szinte nincs olyan bel- és külföldön gyártott termék amit ne tudnánk beszerezni és beépíteni.
A termékeink színvonala is nagy változáson ment keresztül, a kezdeti hazai termékek után, mára eljutottunk a vezető világcégek által gyártott termékek forgalmazásáig.
A beszerzéseink forrása is megváltozott, a kereskedelmi cégektől fokozatosan áttértünk az importőröktől és gyártóktól történő beszerzésre.

Az általunk forgalmazott termékeket a megrendelő által megadott igények és paraméterek alapján megtervezzük. A tervek alapján írásban megállapodást adunk át a megrendelőknek, melyek az elkészítendő termék fő paramétereit és az árat tartalmazza. Általában bonyolultabb, összetettebb megrendelések esetén részletes árajánlatot adunk, mely tartalmazza a termék leírását, és a termékhez kapcsolható kiegészítőket. A megrendelő ezen leírásból megismerheti a termékek jellemzőit és igényeinek megfelelően választhat a kiegészítők közül.

A megrendelők a választás előtt a Szentes Dózsa Gy. u. 146 sz. alatt lévő bemutatótermünkben megtekinthetik az általunk forgalmazott főbb termékeket. Megrendelés esetén a termékeket legyártjuk, vagy azon termékeket legyártatjuk, melyek előállításával csak a gyártó foglalkozik.

Az előkészítési munkák után a termékeket a helyszínre szállítjuk és felszereljük, majd a felhasználót a termékek használatára betanítjuk.

A választott termékre minőségétől és jellegétől függően 12 hónaptól 60 hónapig vállalunk garanciát. Bizonyos termékeknél a 12 hónapos teljes garancián felül meghibásodás esetén, még 24 hónapig csak a felhasznált alkatrészek árát kell megtéríteni a munkadíjat nem.