Hely képe

KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft.

Cím:
Georg Knorr utca 8. Kecskemét, 6000
Telefon:
+36 76 511 100
Web:
http://www.knorr-bremse.hu/

A mobilitás biztonságossá tétele – ez a Knorr-Bremse napi feladata.

“Szerte a világon jelentősen hozzá akarunk járulni az emberek biztonságához a vasúton és a közúton egyaránt.”

A Knorr-Bremse konszern müncheni székhelyével a vasúti és haszongépjármű rendszerekhez gyártott fékrendszerek területén világszerte vezető gyártónak számít. Technológiai fejlődésmeghatározóként a Knorr-Bremse több, mint 110 éve mértékadónak számít a modern fékrendszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervize területén. A konszern 2017-ben 6,15 milliárdos (IFRS) forgalmat bonyolított le, és világszerte körülbelül 28.000 alkalmazottat foglalkoztatott.

A Vasúti jármű rendszerek üzleti területen a nagy hagyományokkal rendelkező vállalat olyan, a helyi forgalomban közlekedő járművek fejlett termékekkel való ellátásával foglalkozik, mint például földalattik és villamosok, de akár tehervonatok, mozdonyok, valamint személyszállító és nagysebességű vonatok. A fékrendszerek mellett ide számítanak még az intelligens beszállító rendszerek, klímaberendezések, energiaellátó rendszerek, vezérlési komponensek és ablaktörlők, peronajtók, súrlódó anyagok, valamint vezetőasszisztens rendszerek.

A haszongépjármű rendszerek vállalati divízió tehergépkocsikat, buszokat, utánfutókat és mezőgazdasági gépeket kínál ügyfelei rendelkezésére. A Chassis rendszereknél a Knorr-Bremse vezető szerepet tölt be úgy az elektronikus vezérlések és menetaszisztens-rendszerek, mint a levegőelőkészítés területén is. További termékterületnek számítanak a hajtóövrendszerek valamint a dízelmotorokhoz gyártott torziós lengéscsillapítók.

A Knorr-Bremse valamennyi termékével az egész világon mértékadó szerepet játszik a vasúti és közúti biztonság területén.

Termékek
A Knorr-Bremse Haszongépjármű Rendszerek szolgáltatási kínálata a pneumatika, a mechanika, az elektronika és a komplex vezérlőrendszerek technológiájának keresztmetszetén alapul. Teljesen mindegy, hogy hajtáslánc, sűrített levegő előállítás, fék- és futóművezérlés vagy kerékfék: az egyes technológiák elemei az összes rendszerben megtalálhatóak. A tökéletes együttműködésben mutatkozik meg a Knorr-Bremse rendszerkompetenciája.