Hely képe

Pataki Team Nyílászárók A-Z-ig

Cím:
Mátyás király u. 21. Szentes, 6600
Telefon:
+36 30 510 5853; +36 63 315 018
Email:
info@szentesablak.hu
Web:
http://www.szentesablak.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
09:00 - 17:00
Kedd:
09:00 - 17:00
Szerda:
09:00 - 17:00
Csütörtök
09:00 - 17:00
Péntek:
09:00 - 17:00
Szombat:
09:00 - 12:00
Vasárnap:
-

Ajtó, ablak, garázskapu kereskedés és bemutatóterem Szentesen!

Nyílászárók: Fából, Műanyagból, Alumíniumól, Garázskapuk
Redőnyök, Napellenzők, Reluxák, Roletták, Szalagfüggönyök,
Sávrolók, Fix-Pliszé és Mobil Rovarhálók, Párkányok
MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK, IPARI KAPUK, GARÁZSKAPUK
BEÉPÍTÉSSEL, UTÓLAGOS HELYREÁLLÍTÁSSAL

Szolgáltatásaink:

Tanácsadás:

Bemutatótermünkben vagy a felmérendő helyszínre kiszálló kollégáink e területen felmerülő, bárminemű kérdésükkel kapcsolatban állnak szíves rendelkezésükre. Forduljon hozzájuk bizalommal.

Felmérés:

Díjmentes felmérést és ajánlatkészítést biztosítunk. A PATAKI TEAM logóval ellátott részletes műszaki leírással rendelkező árajánlatunk minden egyes szerkezetét, tételét külön sorba külön árral tüntet fel, hogy az ügyfeleink számára átlátható, egyszerű legyen.

Megrendelés:

A megrendelés lebonyolítása gyors, egyszerű és biztonságos, köszönhető ez a gyártóval összehangolt munkánknak és az online kapcsolatnak.

Határidők:

A vállalkozás egyik alapelve a szállítási határidő pontos betartása vevőink megelégedésére.

Szerelés:

NEM KŐMŰVES SZAKMA!! Nyílászáróink vagy bármely termékünk beépítésére igen nagy hangsúlyt fektetünk, hisz ez nagyban meghatározza megfelelő működésük élettartamát, ezért csak szakértelemmel és hozzáértéssel rendelkező beépítő kollégákat foglalkoztatunk.

Gyártás:

A gyártóink a legkiválóbb és hibátlan minőségű alapanyagokkal dolgoznak, ez biztosítja a nyílászárók hosszú élettartamát. A magas színvonalú, modern gyártói gépsor a nyílászárók milliméter pontos méretre történő gyártását biztosítják. Erre a legnagyobb bizonyítékunk a 2013 szept.-04 –én átvett Magyar ÉMI TERMÉK NAGYDÍJ.

Garancia, szerviz:

Mint minden egyes Magyar termékre 1 év garanciát, viszont a műanyag nyílászáróinkra 1 év teljes körű és további 7 év anyagszavatossági, 12 év színtartósági garanciát vállal a gyártó. Nálunk lehetősége van az általunk vagy más cégek által beépített termékek garanciális és garancián túli szervizelésére.