Hely képe

Kókai Kft.

Cím:
Attila u. 73. Csongrád, 6640
Telefon:
+36 30 542 9922
Email:
kistvan52@gmail.com
Web:
http://www.kokaikft.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:00 – 16:00
Kedd:
07:00 – 16:00
Szerda:
07:00 – 16:00
Csütörtök
07:00 – 16:00
Péntek:
07:00 – 16:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

A Kókai Kft. fő tevékenységi köre:

 • szennyvízszivattyúk javítása,
  szivattyúk, illetve szivattyú alkatrészek kereskedelme,
  átemelő berendezések építése – komplett elektronikai vezérléssel-, felújítása, tisztítása és üzemeltetése,
  szennyvíztelep üzemeltetés, (MARS Magyarország Kft. – Csongrád-Bokros, Conti-Tech Kft. – Makó)
  közületeknek általános karbantartási tevékenység ellátása,
  víz-, csapadék- és szennyvízhálózatok kiépítése,
  friss levegős készülékkel végzett munkák,
  betonozás, betonvágás,
  fémipari megmunkálás (esztergálás, súlyzás),
  valamint egyéb lakatos ipari javítási munkák kivitelezése.

A tevékenységi területén eltöltött másfél évtizedes tapasztalat, és mindinkább szélesedő tevékenységi kör eredményeként olyan üzleti és fejlődési lehetőségek kerültek a társaság látókörébe, melyeket a megbízható kapcsolatrendszerének köszönhetően hatékonyan képes kihasználni.

Rólunk

Az 1994-ben alapított Kókai és Társa Bt. – 2011. október 01. napjától Kókai Kft. – történetének első időszakában a lakossági szolgáltatások kielégítésére specializálódott. Tevékenységének középpontjában a vízellátással, csapadékvíz- és szennyvíz–elvezetéssel valamint a szennyvíz-kezeléssel kapcsolatos műszaki és kivitelezési munkálatok állnak, melyet a berendezések rendszeres karbantartása, javítása és tisztítása, valamint a meghibásodott alkatrészek pótlása egészíti ki.

A szolgáltatásnyújtás komplex értelmezésének és az elmúlt évek fejlesztő munkájának eredményeként az egykori családi vállalkozás mára egy dinamikusan fejlődő, pénzügyileg stabil vállalkozássá nőtte ki magát. Kihasználva a hazai és külföldi, elsősorban a határ-menti adottságokból adódó piacbővülés lehetőségeit, a társaság mára a szennyvíz- és ivóvíz hálózat építési, szerelési és gépegységek karbantartási szakterületén a vállalati és közületi szféra megbízható szolgáltatójává lett.

Az elmúlt esztendőkben a cég tevékenységének köre jelentős fejlődésen ment keresztül. A Kókai Kft. részt vesz a csatornafejlesztési programokban, szennyvíztelepek kialakításában, valamint az ipari szennyvizek biológiai tisztításának megvalósításában.

További tájékoztatással örömmel állunk rendelkezésükre.