Hely képe

Oktogon-Molnár Kft.

Cím:
Pataji út 39. Kalocsa, 6300
Telefon:
+36 78 554 705; +36 78 554 706
Email:
info@omkft.hu
Web:
http://oktogoncsapagy.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 16:00
Kedd:
08:00 - 16:00
Szerda:
08:00 - 16:00
Csütörtök
08:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 15:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Termékeinkért kattintson!

Fag csapágyak, szimeringek, karmantyúk, görgősláncok, lánckerekek, zsinóros tömítések, „o”-gyűrűk, berner karbantartó anyagok, rögzítéstechnikai hevederek, munkavédelmi felszerelés

Az OKTOGON-MOLNÁR KFT története 1991. februárjára nyúlik vissza, mikor is megalakult az Oktogon Kft, ami az évek folyamán többszöri tulajdonosi struktúraváltásokon ment keresztül, majd 2006. júliusától kialakult a jelenleg működő cégforma. Kezdetekben Oktogon KFT-ként kezdte meg kereskedelmi működését Szolnokon, melynek működési profilja folyamatosan bővült és sok esetben át is alakult a környezetünkben lévő igények szerint. Jelenleg jellemzően az Magyarország teljes területen folytatunk kereskedelmi tevékenységet, melynek a központja a cég telephelye és egyben üzletünk is, amit Szolnokon, a Városmajor utca és Dr. Sebestyén krt. saroképületében találhatnak meg partnereink, vevőink.

A fő tevékenysége a cégünknek a kereskedelem, de jelentős szerepet vállalunk a szolgáltatások területén, illetve a gyártás irányában is tettünk már előrelépéseket. A fő kereskedelmi termékeink a Schaeffler Csoport által gyártott termékek forgalmazása, ami az 1996-ban kezdődött FAG és INA csapágyak forgalmazásáig nyúlik vissza. Jelenleg ez a két csapágygyártó cég kiegészülve a LUK kuplungokkal alkotja a Schaeffler Csoportot, melynek márka képviselőiként vagyunk jelen a piacon.

Fő célkitűzésünk, hogy megbízható beszállítói legyünk a régióban működő ipari és mezőgazdasági üzemeknek, illetve multinacionális vállalatoknak. Törekvéseink között szerepel a korrekt, hosszú távú partner kapcsolatok kialakítása.
Munkánkat a korszerűbb technika – On-line számítógépes kapcsolat és anyaggazdálkodás, modern áttekinthető raktározás segíti, hogy a termékek mindig pontosan érkezzenek partnereinkhez.

Vevőkörünk jelentős része a különböző iparágakból és a mezőgazdaságból kerül ki, így termékpalettánk is ehhez igazodik. Feladatunknak érezzük partnereink teljes körű kiszolgálását, és szolgáltatásokkal való ellátását. Az értékesítés mellett műszaki szaktanácsadással, termékbemutatókkal, gyárlátogatásokkal, és egyéb információk átadásával segítjük partnereink munkáját. Ezen kívül postai csomagküldést és telephelyre való szállítást is vállalunk a rugalmasabb kiszolgálás érdekében. Számítógépes információs rendszerünk biztosítja, hogy a megrendelések közvetlenül gyártóinktól, szállítópartnereinktől rövid határidőn belül kerüljenek a felhasználókhoz. A 235 m2-es alapterületű üzletünkben a termék csoportjainkból az általános és iparág specifikus termékeit tartjuk raktáron, melyből az általunk ismert promt igényeket tudjuk kielégíteni. Ezen túli megrendeléseket előzetes ajánlatok alapján szerezzük be vevőink számára.

Cégünk rugalmas kereskedelmi tevékenységet kínál, mellyel várjuk Önt.